Damian26 2 Opublikowano 7 Października 2011 Witam czy ktoś z was miał rakiety TXR439 jumbo power 21 sztuk w opakowaniu.I rakiety Diaman 15 sztuk w opakowaniu.Nie wiem który zestaw kupic rakiet.Potrzebuje waszej pomocy.http://polskiefajerwerki.net/products/view/3412http://polskiefajerwerki.net/products/view/2082 Cytuj
0 Bebzon 2 Opublikowano 7 Października 2011 te rakiety jumbo power to gówno,k**wa miałem 4 nie wypały Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 8 Października 2011 Wiesz co lepiej jakbyś wziął rakiety diamant ponieważ mają raczej lepsze efekty niż z jumbo power xD A zabawę i tak masz... Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 8 Października 2011 Zamiast tych rakiet, kup wyrzutnie. Nie ma sensu brać rakiet, zwłaszcza małych, bo są nieopłacalne. Wiele osób się na nich przejechało.Wiem co mowie i bardzo wielu użytkowników którzy maja już jako takie doświadczenie to popiera.Pozdrawiam Cytuj
0 sylar 3 Opublikowano 8 Października 2011 Zdecydowanie... ile te rakiety? 40 zł? kup sobie jakieś 3 kostki małe np purple tail i miej kilkanaście super efektów na niebie a nie jakieś gówniane malutkie rozpryski ... Cytuj
0 Damian26 2 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Napewno wezmę zestaw Diamant bo lubię pobawić się rakietami przed sylwestrem a wyrzutni mi nie zabraknie.Dziękuje wszystkim za pomoc. Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 9 Października 2011 OMG PWN on prosi o rakiety ! po co mu sugurujecie wyrzutnie Cytuj
0 sylar 3 Opublikowano 9 Października 2011 Po to że rakiety są gówno warte... prosto i tyle na temat... Cytuj
0 matipirotechnik 0 Opublikowano 9 Października 2011 Nie rozumiem jak można komuś proponować wyrzutnie jak chce żeby mu doradzić rakiety. Rakiety też są fajne bo można się nimi trochę pobawić a wyrzutnia pare sekund i nie ma. A ja bym Ci bardziej polecał diamanty. Cytuj
0 sylar 3 Opublikowano 9 Października 2011 Po to że zwyczajnie szkoda hajsu na rakiety które dają tylko cień tego co dają wyrzutnie, które są o niebo tańsze... więc nie wiem chłopie dorośnij i szanuj pieniądze albo żyj dalej na koszt rodziców i kupuj gówniane rakiety do których będziesz podbiegał co każdą i co każdą będziesz mówił znajomym "ta teraz będzie fajna" i co każdą będziecie rozczarowani... no ale cóż liczy się zabawa i spalone palce od opalania rakietek które są słabe jak barszcz...Już nie wiem jak można dosadniej opisać wyrzucanie kasy w błoto Cytuj
0 SyneQ 3 Opublikowano 10 Października 2011 Jezeli juz coś o rakietach to polecam JR09-Rakietki Tornado tanie po 8zl i super efektAle i tak lepsze wyrzutnie ;D Cytuj
0 Damian26 2 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Każdy ma inny gust. Ktoś woli same wyrzutnie a ktoś wyrzutnie i rakiety. W moim przypadku chce kupić Diamant i inne jeszcze rakiety ponieważ lubię się pobawić przed sylwestrem. Na pewno nie zabraknie u mnie dużo wyrzutni. A jakie byście mi polecili dobre rakiety np. Apollo, Jupiter idp! I jakie kupić petardy na pewno Bendę miał FP3 small i FP3 NWE BIG. Proszę o pomoc Cytuj
0 matipirotechnik 0 Opublikowano 10 Października 2011 Po to że zwyczajnie szkoda hajsu na rakiety które dają tylko cień tego co dają wyrzutnie, które są o niebo tańsze... więc nie wiem chłopie dorośnij i szanuj pieniądze albo żyj dalej na koszt rodziców i kupuj gówniane rakiety do których będziesz podbiegał co każdą i co każdą będziesz mówił znajomym "ta teraz będzie fajna" i co każdą będziecie rozczarowani... no ale cóż liczy się zabawa i spalone palce od opalania rakietek które są słabe jak barszcz...Już nie wiem jak można dosadniej opisać wyrzucanie kasy w błoto Nie wiem jak mogę Ci to jeszcze wytłumaczyć. Wyobraź sobie że masz 30zł na sylwestra. Wydał byś to na 1 lub 2 wyrzutnie? Jeśli tak to Twoja zabawa trwała by zaledwie 2 minuty. Z rakietami jest inaczej ponieważ można się nimi dłużej pobawić. A spalone palce można mieć również od odpalania wyrzutni. Jeśli masz dużo pieniędzy to oczywiście najlepiej to zainwestować w wyrzutnie ponieważ i tak będzie długa zabawa lub ładny pokaz. A rakiety wcale nie są słabe. Ja np nawet jakbym kupił stuff za 10k to ten zestawik rakiet bym kupił ponieważ bardzo lubię rakiety. Można przecież kupić kilka wyrzutni i do tego zestawik rakiet. Bo wyrzutnie naprawdę szybko się skończą.Do Damian26: Ile chciałbyś wydać na te rakiety? I wolisz mieć więcej mniejszych czy mniej większych? Cytuj
0 Damian26 2 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Najlepiej żeby były duże i małe. Czy takie rakiety są dobre.WHISTLING MOON TRAVELERS/A/5/ - JR05 SATURN - P8088 x2DIAMANT - P9805 x2TXR793 - ABSOLUT 6842 - jupiterN63501 - dragon queen rocketJR21 - apolloWiem że to dużo rakiet myślę że są dobre. Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano 10 Października 2011 kup srebrne exclussive collection za ok. 30 złotych 4 w opakowaniu, sa bardzo dobre Cytuj
0 matipirotechnik 0 Opublikowano 11 Października 2011 Ułożyłem Ci rakiety z top10:TXR793 absolutP9805 diamantJR12-3 imagineTXR638 big whale 1razem cena: 202zł Cytuj
Pytanie
Damian26 2
Witam czy ktoś z was miał rakiety TXR439 jumbo power 21 sztuk w opakowaniu.
I rakiety Diaman 15 sztuk w opakowaniu.
Nie wiem który zestaw kupic rakiet.
Potrzebuje waszej pomocy.
http://polskiefajerwerki.net/products/view/3412
http://polskiefajerwerki.net/products/view/2082
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi