ckpmartini 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 a wiec pierwsza paczka jest u mnie w drodze prawdopodobnie będzie ona u mnie w poniedziałek ale czy będzie to się zobaczy chciałbym dodać że zaszły małe zmiany co do planu sylwestrowego który ułożyłem ponieważ musiałem zmienić wyrzutnie jakie chcę zakupić oto lista wyrzutni która będzie się znajdować w pierwszej paczce:JW05 sztuk 1 - 20,40złSM2125 sztuk 1- 10złTXB410 sztuk 5 – 94,04złJW14 sztuk 1 – 10,88złJW07 sztuk 2 – 26,88złSM9881 sztuk 2 -21,76złSM9807 sztuk 1 - 20,88złTXB217 sztuk 2 - 43,69zł3 sztuki txb605 - 24,98złJW05 sztuk 1 - 20,40złJW06 sztuk 2 -27,52złYHW009 sztuk 1 – 66,40złTXB602 sztuk 5 – 41,61złU17009 sztuk 1 - 15,76złJW2000 sztuk 2 - 134,68złfotki wstawię jak przyjdzie paczka Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 oczywiście że można wiedzieć żadna tajemnica wielka to nie jest zamawiałem z akcji wulkanu a druga paczka prawdopodobnie będzie z fk Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 no i jest moja pierwsza paczka zamówiona z akcji wulkana nie będę się zbytnio rozpisywał lecz powiem że paczka doszła cało i zdrowo i bardzo dobrze zapakowana jeśli się ktoś zastanawia czy skorzystać z tej akcji to od razu mówię że warto jest skorzystać bo ja zapłaciłem za tą paczkę 578,40zł i zaoszczędziłem około 200zł oto fotki a i mam jeszcze jedno pytanko do wszystkich ponieważ zastanawiam się czy robić pokaz czy nie i odpalać pojedynczo i za rok przy większym budżecie zrobić wtedy pokaz bo teraz to będzie trochę lipne strzelanie bo jeżeli chce zrobić pokaz to minimum 5 min pokaz ma trwać i nie wiem czy nie będzie za monotonny a tak jak będę pojedynczo odpalał to będę oczywiście dłużej odpalał i będę miał więcej zabawy itp a tak to tylko jeden lont i strzela co wy byście zrobili? Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 14 Listopada 2011 jest ładnie a jeżeli jeszcze będzie paczka będziesz miał bardzo udanego sylwestra te jw2000 na raz odpalisz ?? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 14 Listopada 2011 z pewnością możesz zrobić pokaz, oczywiście najlepiej by było jak by trwał ok 3min to by było w sam raz ( nie za nudno ) a jak dojdą jeszcze jakieś kosteczki to możesz robić hardkorowo pokaz. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 14 Listopada 2011 Z tego co masz możesz spokojnie robić pokaz , ponieważ kostki się powtarzają to odpalaj po 2 na raz. 5 Minut nie musi być , u mnie w zeszłym roku było ok 3min i w zupełności wystarczyło a publiczność i tak straciła poczucie czasu i mysleli że pokaz trwał o wiele dłużej. W tym roku też nie robie dłuższego nić 3 min. Jedyne co bym dokupił to txb475 i ewentualnie jw1000 na finał Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 powiem że dojdzie jeszcze jedna paka za około 150zł i jeszcze się zastanowię Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 hmmm mam problem bo nie wiem czy zrobić pokaz czy pojedyncze odpalanie bo w głowie mam taki mały plan aby na początku jakieś fontanny poszły czy coś w tym stylu następnie aby jakaś kostka zaczęła strzelać potem gdzieś tak w 1.30min połączyć 3 wyrzutnie w układzie \|/ następnie znowu aby spokojnie zaczęło strzelać ale żeby mocniej strzelało niż w tej pierwszej fazie pokazu następnie chciałbym pod koniec pokazu dać jedną wielką nawalankę i na finał dać 2x jw2000 i na koniec w układzie \|/ szelki 2" ogólnie chciałbym aby pokaz trwał coś trochę ponad 5min i się zastanawiam czy zrobić taki pokaz czy dać sobie spokój i pojedynczo odpalać każdą wyrzutnie. Co wy byście zrobili na moim miejscu? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 19 Listopada 2011 ja bym na twoim miejscu zakupił parę kostek,na początek pokazu :x2 strobo + fontanny ( liczmy że będzie trwało 1min ) małe kostki (1min).większe kostki 1min, 2 większe kostki odpalone na małą rozpierduchę. ( 30s )finał duże kostki + szeleczkiwszystko połączone visco.(strobo + fontanne możesz ręcznie odpalić .taki sporadyczny plan, bez skomplikowanych obliczeń. Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 no właśnie o coś takiego mi gorek chodzi tylko pytanie czy wystarczy mi kasy bo oczywiście samym pokazem pirotechnik nie żyje więc trzeba też założyć że w tej drogiej paczce też muszą znaleźć się jakieś petardy czy rakiety itp lecz wiem że za rok będzie większy budżet do wydania i wtedy zrobię na 100% pokaz ale teraz to jeszcze nie wiem Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 a więc tak dziś zaczynam układać wszystkie kostki na palecie i mam takie małe pytanko bo chcę ustawić kilka wyrzutnie pod kątem np \/ albo \|/ ale nie wiem jak bardzo je odchylić aby było dobrze ktoś mi poradzi? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Możesz między kostki dawać kawałki kartonu to była by taka prowizorka, albo pod kostki daj listwy na wys. 2-3cm. Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 mi nie chodzi o to jak je przymocować tylko jak bardzo je przechylić aby nie przesadzić i też aby nie było za mało przechylone Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Chodziło mi o coś takiego :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b7dd269e96a8e1eb.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86ec13f1cb76894e.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8cc5c0727e376d7.html w zależności od wielkości listewki regulujesz kąt nachylenia. Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 majster ja kumam o co ci chodzi ale mi chodzi o to jak duża ma być ta listewka bo jeśli dam za małą to efekt będzie się pokrywał z drugą wyrzutnią a jak dam za dużą listewkę to będzie efekt za bardzo odległy od siebie i ja się pytam jak grubą tą listewkę dać Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 25 Grudnia 2011 dasz większą deseczkę pod mniejszą kosteczkę, to "eksplozja" nastąpi tylko na paru metrach Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 no ok to ja chcę w tych wyrzutniach zrobić tak:3x Macrocosmos II \|/2x TXF602 Baxkyard Fun \/3x txb410 Sun Shine \|/2x txb410 Sun Shine \/2x jw07 mars \/ktoś mi doradzi Cytuj
ckpmartini 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 no to dziś przyszłą do mnie ostatnia paczka z bigfuna i jestem bardzo zadowolony polecam wam ten sklep a oto fotki:http://imageshack.us/photo/my-images/201/27122011843.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/825/27122011844.jpg/ Cytuj
piotrekk95 3 Opublikowano 27 Grudnia 2011 przepłaciłeś za nią ja ją kupowałem na bigfunie za 25 zł (była pormocja) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi