Skocz do zawartości
  • 0

Malutki stuff z fajerwerkimarket.pl

Pytanie

Opublikowano

Chyba padnie teraz rekordowo niska cena za sruff :P chyba tego nawet stuffem nazwać nie można, ale doradźcie mi coś z FM za kwotę 20 zł Widzę że są tam promocyjne wyrzutnie (te po 5zł) warto je wziąć ? Chciałbym jakąś wyrzutnię nie mniej niż 6 paczek piccolo korsarzy, może jakieś rakiety doradźcie coś może być obojętnie co ale muszą być piccolo, fajnie by było gdybyście doradzili jakąś wyrzutnie. Pozdrawiam. Mam nadzieję że nie będziecie się śmiać z kwoty, ale więcej kasy nie mam.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

JC01S Picollo 6x :
EX1 Explosive I 2x
Soul P7015
Green Cuba P7012
saturn missisles Jw01

Razem : 22,01zł

PS : a nie masz gdzieś w pobliżu hurtowni

• 0
Opublikowano

6 paczek picolo = 4,14zł
P7203 - ANNA = 8zł
P7202 - SARA = 8zł

20,14 zł, troszkę szkoda zamawiać za taką kwotę bo za przesyłkę trzeba zapłacić drugie tyle... :(

• 0
Opublikowano

No raczej nie. Dzięki za odpowiedź.

• 0
Opublikowano

Nie martw się ja się do kolegi przesyłki dokładam tylko. On wydaje 300 zł. Mam pytanie na wszystkich stronach dają gratisy a na fajerwerki market też dają coś ?

• 0
Opublikowano

Ja zamawiałem za 800 zł z FM i nic nie dostałem... na fajerwerki korsarz zamawiałem za 400 i też nic nie dostałem. Wszystko w tym roku. Nie licz na gratisy...

• 0
Opublikowano

Ja chyba wezmę ; figla z triplexu,6 paczek piccolo, 2x k202, jw ballet, i explosive l. Co o tym sądzicie ?

• 0
Opublikowano

Ja zamawiał w tym roku na fk we wrześniu cz.2 to dostałem gratis JF10 Trolle ;)

• 0
Opublikowano

Ej..ale chwila chwila...na FM najmniejszy zakup za 50zł + przesyłka więc czegoś nie rozumiem ;P

• 0
Opublikowano

MrArlo przeczytaj powyższe posty to się dowiesz.PS czekam na wasze propozycje.

• 0
Opublikowano

Nie lepiej poczekać i w marketach coś kupić?

PS. ja na fm dostałem jako gratis paczkę PICCOLO xD

• 0
Opublikowano

A sorki sorki..:P No właśnie jak się nie czyta to później są nie porozumienia :)

• 0
Opublikowano

6x Picollo
Anna P7203
Figiel TXB824
Saturn Missiles JW01

Razem: 19.63 zł

• 0
Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc temat do zamknięcia:
Wezmę:
JW11 Ballet x 1