velibrum 12 Opublikowano 9 Października 2011 Nazwa: -Symbol: 859Importer: -Ilość sztuk w opakowaniu: 20Efekt: donośny hukZdjęcia:(porównanie ze starymi FP3)Film:http://www.youtube.com/watch?v=NizJ4HOoo2k859 posiadają identyczny huk w porównaniu do FP3, można śmiało je kupować jako zamienniki petard Fenixa. Różnią się tylko brakiem zielonej flary, a tak to jest dokładnie to samo. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Obecnie jedna z najlepszych petard na rynku, huk taki sam jak FP3NEW (wystrzelałem pół paczki). Śmiało brać! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie rozpędzaj się tak Co do tematu to polecam, to samo co fp3new tyle że bez flary. Jorge dało ciała bo fp3new się bez problemu mieszczą w normach CE Cytuj
smolik 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji, gdzie można te petardy zamówić, oraz jaki jest ich koszt? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jeżeli się nie myle były dostępne w Grom Zbigu w Częstochowie.Po 8 zł za paczke teraz raczej już ich nie ma, bo schodzily one jak ciepłe bułeczki. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Rozwalają system. Jak dla mnie następcy tronu po FP3 NEW. Importer tych petard jest wciąż zagadką. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 31 Grudnia 2011 tak jak mantis.nieziemskie pier***nięcie.mocniejsze od JCo5 o jakieś 20% czuć to. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jeśli w przyszlym roku będą dostepne gdzies, z miejsca biore 5 paczek mialem szczescie slyszec jedną wczoraj (brat kolegi przywiozl skads). to cos puszczone miedzy blokami powoduje 20 minutowe przytępienie słuchu, podmuch i pisk w uszach Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Świetne petardy, mogę je z czystym sumieniem każdemu polecić Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Sprawdzone na własnych uszach i potwierdzone - następca FP3New! Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie zauważyłem różnicy w huku między 859, a FP3/NEW. Po prostu jest to następca FP3/NEW, tylko, że bez zielonego flesza przed wybuchem. Spokojnie można brać. Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jeszcze nie miałem tej następczyni FP3/New. Więc ciężko mi się wypowiadać. Niemniej jednak łezka się kręci w oku, zważywszy na fakt, że fp-trójki duże miały tą flarkę na początku i kosztowały nawet po 6 zł kiedyś...Ale jest jeden argument, który na chwilę obecną nie przemawia za petardą 859. A jest nim fakt, że petarda choć po atrakcyjnej cenie w zasadzie niedostępna. Jeszcze w żadnym skepie online się z nią ofercie nie spotkałem.... Cytuj
simon 0 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam wszystkich fanów materiałów pirotechnicznych. Byłem w posiadaniu petard 859 i byłem bardzo zadowolony. Czy można je na chwilę obecną kupić w internecie? Jeśli tak, to proszę o linka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi