Filip 5 Opublikowano 13 Października 2011 Witam was serdecznie znowu. Może mnie jeszcze pamiętacie, a może nie .Po sylwestrze 2010/2011 opuściłem forum bo chciałem przestać ciągle śnić o fajerwerkach , Również dlatego że miałem w sylwestra nie za dobre wspomnienie.Otóż odpalając korsarza,"explodował mi ogniem w ręce" tzn, podpaliłem zapalniczką sztormową i nagle petarda wybuchła ogniem.Mniejsza o moje wspomnienie, jak już mówiłem, Witam was znowu ! ;D Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 13 Października 2011 Siema siema.Ja też tak chce jak Ty ale nie potrafię opuścić forum i myśli o fajerwerkach :fireworks: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 13 Października 2011 Elo i weszłeś na forum ( masz już ten nałóg 24h na pc ) Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Października 2011 A ja ci zdradzę dlaczego petarda wybuchła ci w dłoni I to będzie zarazem rada dla wszystkich.Gdy odpala się petardę zapalniczką żarową trzeba od razu po zapaleniu się siarki odciąć źródło ognia, ponieważ płomień "przebija" cały opóźniacz w petardzie Sam miałem taką wpadkę na szczęście nie trzymałem petardy w dłoni Poza tym witam z powrotem Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Października 2011 A ja mam jeszcze lepszą radę odpalając petardę zapalniczką żarową należy zapalniczkę trzymać pod kątem 90stopni dzięki czemu i petarda wybuchnie z odpowiednim opóźnieniem i nasza zapalniczka nie będzie osmolona ze spalającej się siarki i dłużej będzie nam służyć ( to samo tyczy się lontu visco)Pozdrawiam i witam z powrotem Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 13 Października 2011 no firawerkoman dobrze radzi ja też kupiłem sobie zapalniczkę sztormową na sylwestra 2 lata temu i jak odpalałem to nie zwracałem uwagi że zaczyna się brudzić i po chwili przestała działać I witamy z powrotem Cytuj
Filip 5 Autor Opublikowano 15 Października 2011 Dzięki za rady jak i za przywitania Fps, ty też odwaliłeś kawał dobrej roboty poprawiając mój błąd Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Października 2011 Mam pytanie, chodziło Ci o Fps (fpshooter) czy o mnie? xDPzdr Cytuj
Filip 5 Autor Opublikowano 15 Października 2011 Mam pytanie, chodziło Ci o Fps (fpshooter) czy o mnie? xDPzdr A ty to edytowałeś?xDI gdzie ty w swoim nicku widzisz 'fps' xD? bo ja coś nie widze Cytuj
mantis 433 Opublikowano 16 Października 2011 Witaj z powrotem No ja pamiętam. Nie jesteś jedynym, który odwiedza te forum w sezonie przedsylwestrowym. Mogę śmiało powiedzieć, że prawie połowa użytkowników to robi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi