Witam , proszę o pomoc w dobrze wyrzutni , nie będzie żadnego pokazu po kolei odpalane . Chodzi tylko mi o wyrzutnie około 4 +/- 2 . Cena to około 600 - 800 Z tego 2 wyrzutnie tansze do 100 zł jedna srodkowa i jakas finałowa. Nie muszą byc wyrzutnie z jednej strony , producent też wszytsko jedno. Myslałem osobiście nad Festival day z Maxsema i narazie to chyba tyle co myślałem. Prosze o opinie o tej , i własne propozyce . Pozdrawiam
Pytanie
michal11 0
Witam , proszę o pomoc w dobrze wyrzutni , nie będzie żadnego pokazu po kolei odpalane . Chodzi tylko mi o wyrzutnie około 4 +/- 2 . Cena to około 600 - 800 Z tego 2 wyrzutnie tansze do 100 zł jedna srodkowa i jakas finałowa. Nie muszą byc wyrzutnie z jednej strony , producent też wszytsko jedno.
Myslałem osobiście nad Festival day z Maxsema i narazie to chyba tyle co myślałem. Prosze o opinie o tej , i własne propozyce . Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi