Skocz do zawartości

[mantis] Zakupy 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko co kupiłem na odpustach w tym roku. Nie pytajcie się o ceny, bo wiadomo, że tanio nie było. Inwestowałem w petardy z racji, że może nie być dużego wyboru w hurtowni. Ta dwudziestka petard bez poligrafii, to nie FP3 NEW, tylko 859. Dałem za nie 20zł. Nie mają żadnej nazwy, żadnego oznaczenia firmy i właściwie powinny być niedopuszczone do obrotu. Ciekawe, czy dorównują FP3 NEW. Z relacji Velibruma wynika, że mają ten sam huk co FP3 NEW, tyle, że są pozbawione flary.

stuff20111016.th.jpg

Mile widziane komenty :D Następne zakupy dopiero gdzieś po 20 grudnia.

Opublikowano

859 mają identyczny huk co FP3NEW, zerknij do tematu o nich ;)

Trzymasz ten stuffik do sylwestra, czy będziesz walił wcześniej?

Opublikowano

Zerkałem, nawet przekierowanie jest :D Nawet nie wiedziałem, że tak szybko odpisałeś, bo w ten czas edytowałem pierwszy post i miałem właśnie pisać o Twoim temacie :D

Wyrzutnie na pewno zostają na Sylwestra. Reszta częściowo pójdzie przed.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

[13.12.2011] Hurtownia zabawek w Dębicy - 254zł

img6361rv.th.jpg

Dojdą jeszcze stroboskopy za 33zł, bo dołączam się do zamówienia kolegi ze stronki sklep-militarny.com.pl
Jak będę miał skompletowany stuff, to zrobię zdjęcie całości.

Zastanawiam się, którą bateryjkę odpalić na finał. Korsarz, czy The Hunter? :laugh:

Opublikowano

Mały wypadzik do sklepu "z wszystkim po 2 zł". Dostałem 50gr rabatu xD
- Red Strobe (Triplex) 4zł
- Stroboskop 90SEK (Super Power) 4,50zł
- Oślepiający Flesz (Śmieszek) 5,50zł - podpisany jako "błyskająca tuleja" :laugh:

strobo.th.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stuff 2011
Na zdjęciu brakuje jedynie dostawy stroboskopów, które kto wie kiedy dojdą...

stuff2011.th.jpg

Razem: 320zł

Błagam o komentarze, żeby nie było, że piszę sam do siebie :laugh:

Opublikowano

Spoko, zawsze można przeprowadzić jakiś dialog :D

Mało, ale z klasą, czyli bardzo fajnie i zróżnicowanie ;) Jakbyś tym razem jednak nagrał efekty, to byłoby super.

Opublikowano

o widzę też masz 55sh rzymy B) całkiem spoko efekt mają jak je połączysz na pewno będzie super ^^

Opublikowano

Ładnie rozplanowana kasa tylko mam zastrzeżenia do JW4050 Columbus zamiast tego bym kupił JW4055 lub JW90 no nic ale twój wybór stuff oceniam na 7,5/10

Opublikowano

o widzę też masz 55sh rzymy B) całkiem spoko efekt mają jak je połączysz na pewno będzie super ^^

Dokładnie to planuję zrobić ;)

Jakbyś tym razem jednak nagrał efekty, to byłoby super.

W tym roku postaram się nagrać parę artykułów. Mam nadzieję, że będzie się chciało kamerować mojemu bratu.
Opublikowano

A mi tam sie podoba :D chętnie zobaczyłbym film wyrzutni jw4050 columbus, jak dasz rade to nagraj :)

Opublikowano

Ładnie, rozsądnie rozplanowana kasa ;D. Wszystkiego po trochu, spox wyrzutnie, mocne petardy. Pozdrawiam

Opublikowano

320zł? Wydaje mi się sporo! Jest strobo & hukowce. Są kostki, rakietki, moździerz. Wszystkiego po trochu, zestaw Sylwestrowy komplementarny. Z rzymskich plujka czy pojedyńcza zabawa?

Opublikowano

Część została mi z odpustów, dlatego cena przybita w górę. Wartość hurtowa wszystkiego wyszłaby koło 300zł.

Z rzymskich ogni będzie plujka, bo pojedyncze odpalanie byłoby nonsensem.

Opublikowano

Myślałem, że założę temat o Electric Strike z Super Powera, ale nie tym razem :laugh: