mantis 433 Opublikowano 16 Października 2011 Wszystko co kupiłem na odpustach w tym roku. Nie pytajcie się o ceny, bo wiadomo, że tanio nie było. Inwestowałem w petardy z racji, że może nie być dużego wyboru w hurtowni. Ta dwudziestka petard bez poligrafii, to nie FP3 NEW, tylko 859. Dałem za nie 20zł. Nie mają żadnej nazwy, żadnego oznaczenia firmy i właściwie powinny być niedopuszczone do obrotu. Ciekawe, czy dorównują FP3 NEW. Z relacji Velibruma wynika, że mają ten sam huk co FP3 NEW, tyle, że są pozbawione flary.Mile widziane komenty Następne zakupy dopiero gdzieś po 20 grudnia. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Października 2011 859 mają identyczny huk co FP3NEW, zerknij do tematu o nich Trzymasz ten stuffik do sylwestra, czy będziesz walił wcześniej? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Zerkałem, nawet przekierowanie jest Nawet nie wiedziałem, że tak szybko odpisałeś, bo w ten czas edytowałem pierwszy post i miałem właśnie pisać o Twoim temacie Wyrzutnie na pewno zostają na Sylwestra. Reszta częściowo pójdzie przed. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 [13.12.2011] Hurtownia zabawek w Dębicy - 254złDojdą jeszcze stroboskopy za 33zł, bo dołączam się do zamówienia kolegi ze stronki sklep-militarny.com.plJak będę miał skompletowany stuff, to zrobię zdjęcie całości.Zastanawiam się, którą bateryjkę odpalić na finał. Korsarz, czy The Hunter? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mały wypadzik do sklepu "z wszystkim po 2 zł". Dostałem 50gr rabatu xD- Red Strobe (Triplex) 4zł- Stroboskop 90SEK (Super Power) 4,50zł- Oślepiający Flesz (Śmieszek) 5,50zł - podpisany jako "błyskająca tuleja" Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Stuff 2011Na zdjęciu brakuje jedynie dostawy stroboskopów, które kto wie kiedy dojdą...Razem: 320złBłagam o komentarze, żeby nie było, że piszę sam do siebie Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Spoko, zawsze można przeprowadzić jakiś dialog Mało, ale z klasą, czyli bardzo fajnie i zróżnicowanie Jakbyś tym razem jednak nagrał efekty, to byłoby super. Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 o widzę też masz 55sh rzymy B) całkiem spoko efekt mają jak je połączysz na pewno będzie super ^^ Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ładnie rozplanowana kasa tylko mam zastrzeżenia do JW4050 Columbus zamiast tego bym kupił JW4055 lub JW90 no nic ale twój wybór stuff oceniam na 7,5/10 Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 o widzę też masz 55sh rzymy B) całkiem spoko efekt mają jak je połączysz na pewno będzie super ^^ Dokładnie to planuję zrobić Jakbyś tym razem jednak nagrał efekty, to byłoby super. W tym roku postaram się nagrać parę artykułów. Mam nadzieję, że będzie się chciało kamerować mojemu bratu. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 A mi tam sie podoba chętnie zobaczyłbym film wyrzutni jw4050 columbus, jak dasz rade to nagraj Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ładnie, rozsądnie rozplanowana kasa ;D. Wszystkiego po trochu, spox wyrzutnie, mocne petardy. Pozdrawiam Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 No i mam stroboskopy (33zł) ze stronki http://www.sklep-militarny.com.pl/A tu aktualna fotka Stuffu 2011Razem: 320złComment please ; ) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2011 320zł? Wydaje mi się sporo! Jest strobo & hukowce. Są kostki, rakietki, moździerz. Wszystkiego po trochu, zestaw Sylwestrowy komplementarny. Z rzymskich plujka czy pojedyńcza zabawa? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Część została mi z odpustów, dlatego cena przybita w górę. Wartość hurtowa wszystkiego wyszłaby koło 300zł. Z rzymskich ogni będzie plujka, bo pojedyncze odpalanie byłoby nonsensem. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Myślałem, że założę temat o Electric Strike z Super Powera, ale nie tym razem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi