Skocz do zawartości

Konkurs!! Na najlepszy karabinek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ogłaszam I nieoficjalny konkurs na wykonanie karabinku!

Liczy sie ilość petard i ich jakość.
Konkurs stworzony dla dobrej zabawy i rywalizacji. Nagrodą w konkursie jest konto premium na forum ważne przez rok!

Proszę wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie o wpisanie się do tematu z formułą:
"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"

Regulamin
1. Każdy użytkownik forum może brać udział w konkursie.
2. Organizator nie pokrywa ewentualnych szkód wyrządzonych pirotechniką
3. Przygotowania karabinku musza być udokumentowane filmem/zdjęciami
4. Ogłoszenie wyników nastąpi 5.01.2012 roku
5. Filmy z odpalenia karabinków należy umieścić na stronie Youtube.pl w tytule ma się znaleźć adres forum.
6. W przypadku nie spełnienia któregoś z punktów uczestnik może zostać zdyskwalifikowany

Proszę też o zgłoszenie się 4 osób do Jury które po Nowym Roku wybiorą najlepszy karabinek. Jury nie może brać udziału w konkursie.

Chętni do zabawy:
Velibrum
Arturo : )
przemo312132
hl1030
ZielajoOo
djpiotrek1995
Naopak
smilser.
wariat096
MajsterD12
FireGorek1
Kubaguzik
ckpmartini
dawolf
FireMeXu
Saek
firawerkoman
ArturO

W Jury zasiądą:
mpiwowski
piter2599
FireworksMaster
JMJpirotechnics

Zapraszam do dobrej zabawy!

Edytowane przez mpiwowski
Opublikowano

Zgłaszam się do tego, iż mogę być w jurach ;)

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu. Tak mi dopomóż Bóg.

(i tak HL wygra :( )

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" xd

Opublikowano

Można usunąć ;)

Sorry za problemy...:)

Opublikowano

Tak więc zabawa rozpoczyna się oficjalnie :)

Postaram się że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu

Opublikowano

Ja mogę być w Jury jak wam potrzebny jeszcze ktoś :) Pozdrawiam i Niech Wygra Najlepszy !!

Opublikowano

Zgłaszam się do jury.
Bylem już nadzorem na turnieju bilardowym, nie widzę przeciwskazan żeby być w składzie.

Opublikowano

Zapisy do Jury uznaję za zamknięte, najważniejsze jest to żebyście nie zniknęli po sylwestrze. Ogłoszenie wyników 2.01 :)

HL napisz chęć udziału zgodnie z regulaminem inaczej nie bierzesz udziału ;)

Zapraszam resztę ochotników!

Opublikowano

Nie przyjmuję tego zgłoszenia :P każdy ma działać sam!

UWAGA!
Nagrodą w konkursie jest konto premium ważne przez rok czasu!
W przypadku gdy pierwsze miejsce zajmie ktoś z zarządu, konto premium dostaje pierwszy zawodnik który nie ma uprawnień na forum. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ze względu na naciski ze strony kilku graczy pytam się przema czy zgadza się na zmianę organizacji konkursu na opcję że można sie zrzeszać w max 3 osoby z jednego miasta?

Opublikowano

Nie zgadzam się na zrzeszanie w grupy będę robił sam

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie nie znikniemy :) To ogłoszenie w końcu kiedy ? 2 czy 5 stycznia ?

PS: Wyedytuj pierwszego posta, napisz listę zawodników, do kiedy trwa konkurs, Kto jest w jury i jakie są zasady.
Dzięki z góry

Edytowane przez FireworksMaster
Opublikowano

A czemu pytasz się przema, inni nie mają prawa głosu?

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, żeby zrobić ankietę trwającą 24H i zobaczymy czy będą grupy czy solo.

Opublikowano

A czemu pytasz się przema, inni nie mają prawa głosu?

na razie nikt oprócz tych 4 osób się nie zgłosił a 3 z tego chciał zrobic razem dlatego on miał możliwośc decyzji
Opublikowano

Ok, rozumiem.

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu
Biorę udział :D

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"

Opublikowano

Opublikowano

Moim zdaniem tworzenie "TEAMÓW" nie ma sensu ! wystarczy że zgadają się ze sobą 3 osoby jak powyżej i już mają gigantyczną przewagę :)

Każdy powinien pracować indywidualnie bez GRUP

Opublikowano

Grupy mają w sobie dużo sensu, bo w ten sposób nawet osoby ze skromniejszymi stuffami mogą złączyć siły i zrobić coś, co będzie się równało z projektami tych, którzy mają w swoim arsenale znacznie więcej petard.

Opublikowano

Bez Grup Każdy solo tak będzie najlepiej.nie każdy z forum mieszka w mieście gdzie akurat 3 forumowiczów mieszka :) więc jak najbardziej zgadzam sie z arturo !!

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" ^^

Opublikowano

Arturo ma racje praca bez GRUP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...