firawerkoman 7 Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Ogłaszam I nieoficjalny konkurs na wykonanie karabinku!Liczy sie ilość petard i ich jakość. Konkurs stworzony dla dobrej zabawy i rywalizacji. Nagrodą w konkursie jest konto premium na forum ważne przez rok!Proszę wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie o wpisanie się do tematu z formułą:"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" Regulamin1. Każdy użytkownik forum może brać udział w konkursie. 2. Organizator nie pokrywa ewentualnych szkód wyrządzonych pirotechniką 3. Przygotowania karabinku musza być udokumentowane filmem/zdjęciami 4. Ogłoszenie wyników nastąpi 5.01.2012 roku5. Filmy z odpalenia karabinków należy umieścić na stronie Youtube.pl w tytule ma się znaleźć adres forum. 6. W przypadku nie spełnienia któregoś z punktów uczestnik może zostać zdyskwalifikowany Proszę też o zgłoszenie się 4 osób do Jury które po Nowym Roku wybiorą najlepszy karabinek. Jury nie może brać udziału w konkursie. Chętni do zabawy:VelibrumArturo : )przemo312132hl1030ZielajoOodjpiotrek1995Naopaksmilser.wariat096MajsterD12FireGorek1 Kubaguzikckpmartini dawolf FireMeXu Saekfirawerkoman ArturOW Jury zasiądą:mpiwowskipiter2599FireworksMasterJMJpirotechnicsZapraszam do dobrej zabawy! Edytowane 30 Listopada 2011 przez mpiwowski
velibrum 12 Opublikowano 16 Października 2011 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu. Tak mi dopomóż Bóg. (i tak HL wygra )
Arturo :) 14 Opublikowano 16 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" xd
hl1030 10 Opublikowano 16 Października 2011 Tak więc zabawa rozpoczyna się oficjalnie Postaram się że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu
FireworksMaster 0 Opublikowano 16 Października 2011 Ja mogę być w Jury jak wam potrzebny jeszcze ktoś Pozdrawiam i Niech Wygra Najlepszy !!
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłaszam się do jury.Bylem już nadzorem na turnieju bilardowym, nie widzę przeciwskazan żeby być w składzie.
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Zapisy do Jury uznaję za zamknięte, najważniejsze jest to żebyście nie zniknęli po sylwestrze. Ogłoszenie wyników 2.01 HL napisz chęć udziału zgodnie z regulaminem inaczej nie bierzesz udziału Zapraszam resztę ochotników!
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Nie przyjmuję tego zgłoszenia każdy ma działać sam! UWAGA! Nagrodą w konkursie jest konto premium ważne przez rok czasu!W przypadku gdy pierwsze miejsce zajmie ktoś z zarządu, konto premium dostaje pierwszy zawodnik który nie ma uprawnień na forum. Pozdrawiam
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Ze względu na naciski ze strony kilku graczy pytam się przema czy zgadza się na zmianę organizacji konkursu na opcję że można sie zrzeszać w max 3 osoby z jednego miasta?
przemo312132 14 Opublikowano 16 Października 2011 Nie zgadzam się na zrzeszanie w grupy będę robił sam
FireworksMaster 0 Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Spokojnie nie znikniemy To ogłoszenie w końcu kiedy ? 2 czy 5 stycznia ?PS: Wyedytuj pierwszego posta, napisz listę zawodników, do kiedy trwa konkurs, Kto jest w jury i jakie są zasady.Dzięki z góry Edytowane 16 Października 2011 przez FireworksMaster
FireworksMaster 0 Opublikowano 16 Października 2011 Moja propozycja jest taka, żeby zrobić ankietę trwającą 24H i zobaczymy czy będą grupy czy solo.
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 16 Października 2011 A czemu pytasz się przema, inni nie mają prawa głosu? na razie nikt oprócz tych 4 osób się nie zgłosił a 3 z tego chciał zrobic razem dlatego on miał możliwośc decyzji
ZielajoOo 0 Opublikowano 16 Października 2011 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursuBiorę udział
djpiotrek1995 1 Opublikowano 16 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
Naopak 0 Opublikowano 16 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
Arturo 15 Opublikowano 16 Października 2011 Moim zdaniem tworzenie "TEAMÓW" nie ma sensu ! wystarczy że zgadają się ze sobą 3 osoby jak powyżej i już mają gigantyczną przewagę Każdy powinien pracować indywidualnie bez GRUP
velibrum 12 Opublikowano 16 Października 2011 Grupy mają w sobie dużo sensu, bo w ten sposób nawet osoby ze skromniejszymi stuffami mogą złączyć siły i zrobić coś, co będzie się równało z projektami tych, którzy mają w swoim arsenale znacznie więcej petard.
FireGorek1 2 Opublikowano 16 Października 2011 Bez Grup Każdy solo tak będzie najlepiej.nie każdy z forum mieszka w mieście gdzie akurat 3 forumowiczów mieszka więc jak najbardziej zgadzam sie z arturo !!
smilser. 2 Opublikowano 16 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" ^^
Rekomendowane odpowiedzi