Skocz do zawartości

Konkurs!! Na najlepszy karabinek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"

Opublikowano

Fajny konkurs ;) Kurcze, chciałbym się zgłosić, ale nie wiem jak będę z czasem stał (może być krucho). Na razie mnie nie wpisujcie - postaram się dać odpowiedź możliwie szybko.
Co do grup, to niestety również jestem za ich brakiem. Jak w przypadku grupy podzielić konto premium?:P

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu ;) też jestem za tym aby było bez grup

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.

Opublikowano

Moze jestem ślepy, ale do kiedy taki karabinek należy zgłaszać?

Opublikowano

Im wcześniej tym lepiej, nie ma jednak deadline'a

Opublikowano

Właśnie deadline musi być, myślę że 3 styczeń to ostateczny termin. Co reszta jury i fira o tym myśli ?

Opublikowano

Koledze chyba chodzi o to do kiedy można się zapisywać. Zrobimy termin że zapisy prowadzimy do 25.12.2011

Opublikowano

Jakby ktoś zrezygnował to ja się zgłaszam do jury.

Opublikowano

Bo ja nie wiem kiedy będę miał jakieś petardy i kiedy zrobię taki karabinek. Chodzi mi w pewnym sensie o to kiedy trzeba już przesłać zdjęcie czy film owego karabinku. Moze byc tak, ze zapisy do 25.12.2011, a zdjęcia czy film trzeba wysłać do 2-3.01.2012?

Opublikowano

jest dokładnie tak jak napisałeś :)

Opublikowano

W takim razie:
Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.

Wiem, ze nie wygram, ale liczy się dobra zabawa i tak chciałem jakiś karabinek w tym roku zrobić wiec czemu nie :)

Opublikowano

Kubaguzik i właśnie taki cel ma konkurs przede wszystkim dobra zabawa

Pytanko: czy jakoś nagrania będzie miało odbicie w ocenianiu??

Opublikowano

chodzi o huk i zdjęcia przed odpaleniem i podczas układania...

Oczywiście i lepsza jakość tym przyjemniej się ogląda, dlatego proszę żebyście nagrali najlepszym sprzętem jakim dysponujecie

Pzdr

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"

Już po WAS !!:laugh:

Opublikowano

hmmm zgłosił bym się do tego zrobienia karabinku ale mam małe pytanko. Bo w sylwestra robię pokaz w którym na początku zanim zaczną strzelać wyrzutnie planuje zrobić własny karabinek mam już pomysł plan itp ale teraz mam pytanie czy mogę zgłosić ten karabinek który będzie wykorzystany w moim pokazie sylwestrowym ?

Opublikowano

hmmm zgłosił bym się do tego zrobienia karabinku ale mam małe pytanko. Bo w sylwestra robię pokaz w którym na początku zanim zaczną strzelać wyrzutnie planuje zrobić własny karabinek mam już pomysł plan itp ale teraz mam pytanie czy mogę zgłosić ten karabinek który będzie wykorzystany w moim pokazie sylwestrowym ?

tak :)
Opublikowano

Ok no to Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu

Uważajcie bo mam niezły pomysł ale tylko czy on wypali :P

Opublikowano

Opublikowano

Ładnie, na razie mamy 15 osób chętnych aby stanąć w szranki z innymi w walce o najlepszy karabinek hukowy :)

Opublikowano

Raczej nie wygram bo szkoda mi będzie tyle kasy na petardy i tej roboty,a karabinek i tak robię więc się zgłaszam :D

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu

Opublikowano

Zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam o konkursie... Zapisy cały czas trwają!

Opublikowano

Powiedz mi czy musi być karabin z łączeniem? Czy może być odpalany np. poprzez proch? :) Aha no i czy zaliczasz do "karabinków" tak zwane "słoneczka" :). Chyba wiesz o co chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...