FireGorek1 2 Opublikowano 16 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
PaulWinter 2 Opublikowano 16 Października 2011 Fajny konkurs Kurcze, chciałbym się zgłosić, ale nie wiem jak będę z czasem stał (może być krucho). Na razie mnie nie wpisujcie - postaram się dać odpowiedź możliwie szybko.Co do grup, to niestety również jestem za ich brakiem. Jak w przypadku grupy podzielić konto premium?
wariat096 0 Opublikowano 17 Października 2011 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu też jestem za tym aby było bez grup
MajsterD12 5 Opublikowano 17 Października 2011 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.
Kubaguzik 0 Opublikowano 17 Października 2011 Moze jestem ślepy, ale do kiedy taki karabinek należy zgłaszać?
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Im wcześniej tym lepiej, nie ma jednak deadline'a
FireworksMaster 0 Opublikowano 17 Października 2011 Właśnie deadline musi być, myślę że 3 styczeń to ostateczny termin. Co reszta jury i fira o tym myśli ?
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Koledze chyba chodzi o to do kiedy można się zapisywać. Zrobimy termin że zapisy prowadzimy do 25.12.2011
Kubaguzik 0 Opublikowano 17 Października 2011 Bo ja nie wiem kiedy będę miał jakieś petardy i kiedy zrobię taki karabinek. Chodzi mi w pewnym sensie o to kiedy trzeba już przesłać zdjęcie czy film owego karabinku. Moze byc tak, ze zapisy do 25.12.2011, a zdjęcia czy film trzeba wysłać do 2-3.01.2012?
Kubaguzik 0 Opublikowano 17 Października 2011 W takim razie:Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.Wiem, ze nie wygram, ale liczy się dobra zabawa i tak chciałem jakiś karabinek w tym roku zrobić wiec czemu nie
hl1030 10 Opublikowano 17 Października 2011 Kubaguzik i właśnie taki cel ma konkurs przede wszystkim dobra zabawaPytanko: czy jakoś nagrania będzie miało odbicie w ocenianiu??
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 17 Października 2011 chodzi o huk i zdjęcia przed odpaleniem i podczas układania...Oczywiście i lepsza jakość tym przyjemniej się ogląda, dlatego proszę żebyście nagrali najlepszym sprzętem jakim dysponujecie Pzdr
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" Już po WAS !!
ckpmartini 0 Opublikowano 17 Października 2011 hmmm zgłosił bym się do tego zrobienia karabinku ale mam małe pytanko. Bo w sylwestra robię pokaz w którym na początku zanim zaczną strzelać wyrzutnie planuje zrobić własny karabinek mam już pomysł plan itp ale teraz mam pytanie czy mogę zgłosić ten karabinek który będzie wykorzystany w moim pokazie sylwestrowym ?
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 17 Października 2011 hmmm zgłosił bym się do tego zrobienia karabinku ale mam małe pytanko. Bo w sylwestra robię pokaz w którym na początku zanim zaczną strzelać wyrzutnie planuje zrobić własny karabinek mam już pomysł plan itp ale teraz mam pytanie czy mogę zgłosić ten karabinek który będzie wykorzystany w moim pokazie sylwestrowym ? tak
ckpmartini 0 Opublikowano 17 Października 2011 Ok no to Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursuUważajcie bo mam niezły pomysł ale tylko czy on wypali
PuMeX 10 Opublikowano 18 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
FireworksMaster 0 Opublikowano 18 Października 2011 Ładnie, na razie mamy 15 osób chętnych aby stanąć w szranki z innymi w walce o najlepszy karabinek hukowy
dawolf 1 Opublikowano 18 Października 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" Raczej nie wygram bo szkoda mi będzie tyle kasy na petardy i tej roboty,a karabinek i tak robię więc się zgłaszam
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu
Saek 1 Opublikowano 19 Października 2011 Zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Przypominam o konkursie... Zapisy cały czas trwają!
Filip 5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Powiedz mi czy musi być karabin z łączeniem? Czy może być odpalany np. poprzez proch? Aha no i czy zaliczasz do "karabinków" tak zwane "słoneczka" . Chyba wiesz o co chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi