kameleon 1 Opublikowano 30 Listopada 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
Arturo 15 Opublikowano 30 Listopada 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" dodatkowo informuję że mpiwowski zajmuję moje miejsce w jury
Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2011 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" Przed dłuższy okres niepewna była moja kandydatura do tego konkursu, ale udało się! Po wielu perypetiach mam produkty, czas, a przede wszystki koncepcje (która miałem od początku). Taki konkurs poprostu nie mógłby się odbyć beze mnie!!
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoszeni kandydaci:PokiSp323013KubaguzikZiPFirawerkomanNa zwycięzce został wybrany przez Jury większością głosów...Poki!Drugie miejsce zajął Firawerkoman.Gratulujemy!Kwestia nagrody zostanie omówiona.MpiwowskiJMJ PirotechnicsPiter2599FireworksMasterKomentarze i gratulacje można składać w drugim temacie.
Rekomendowane odpowiedzi