FireworksMaster 0 Opublikowano 18 Października 2011 Witam, zmieniłem troszkę plan bo doszło mi troszkę funduszy i oto co wymyśliłem:Jest to pierwsze z 3 zamówienie.(2 będzie na speed a ostatnie w hurtowni na miejscu) ZAMÓWIENIE NR 1Razem 234,13zł Proszę o opinię na temat tego stuffu, jego głównym założeniem jest zabawa.Jakość artykułów nie ma dla mnie wielkiego znaczenia.Dojdzie jeszcze kilka kostek i sporo fp3, w kolejnych zamówieniach. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 18 Października 2011 Ja bym wyrzucił te rakiety dorzucił parę złotych i kupił cudaka Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 18 Października 2011 Co sadzicie o tych KRA13 (1 POZYCJA NA FOTO)Bo chce kupic a nigdy ich nie widzialem ani w reku nie trzymalemMacie jakiś filmik?? Cytuj
FireworksMaster 0 Autor Opublikowano 18 Października 2011 Ja bym wyrzucił te rakiety dorzucił parę złotych i kupił cudaka Mam do tych rakiet sentyment a poza tym mają świetne efekty jak na tą cenę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi