Skocz do zawartości

KONKURS - film reklamujący sklep www.fajerwerki-net.pl (BIGFUN) - rozmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie będzie sytuacji w której jedna osoba zgarnie dwie nagrody :)

Raczej ?
Czyli w takim razie, mamy rozumieć, że nie wykluczasz możliwości przyznania dwóch nagród ? :D
No chyba, że ocenianie będzie nieuczciwe :D
Bo co jak zdarzy się tak, że ktoś zrobi naprawdę świetny film i do tego wygra pod względem oglądalności ?
Więc może użyłeś złego słowa i zamiast "sytuacji" powinno być "możliwości" ?

" raczej nie będzie możliwości w której jedna osoba zgarnie dwie nagrody".

Nie abym się czepiał, tylko jak widać brak jednego słówka diametralnie zmienia sens zdania... :)
  • Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli taka sytuacja zaistnieje proponuję aby wygrana osoba wybrała sobie z pośród dwóch nagród :) i już

Opublikowano

Głupie rozwiązanie. Przeciez wiadomo, że każdy by wybrał większą nagrode.

Opublikowano

Głupie rozwiązanie. Przeciez wiadomo, że każdy by wybrał większą nagrode.

Nic w tym nowego nie wymyśliłeś. Wybierzesz większą nagrodę ale druga będzie dla kolejnej osoby. A tak zgarniesz 2 i nie będzie dla kogoś innego. Proste i logiczne.

Więcej osób nagrodzonych i więcej osób na pewno będzie w kolejnych konkursach.
Opublikowano

Dobrze... Nie będzie takiej sytuacji w której jedna osoba zgarnia dwie nagrody lub trzy :) ! każdy może wygrać tylko w jednej kategorii !

Opublikowano (edytowane)

Witam, dodaliśmy nowy punkt w regulaminie który myślę że pomoże niektórym :)

§ 3 Zasady udziału w konkursie

9. Zabrania się stosowania natarczywej reklamy, przez co rozumie się zamieszczane linków do filmu wbrew regulaminowi i tematyce danego serwisu.

Edytowane przez Arturo
Gość DreSzCzyK
Opublikowano
zameiszczanie
, za szybko klikasz Arturo :P
Opublikowano

Ah... komputer nie nadąża analizować naciśniętych klawiszy :D

Opublikowano

Do filmiku: michal11 - fajna kreska na środku ekranu :P (ale nic nie mówię bo mój filmik nie lepszy od twojego :) ) Tylko to jest trochę dziwne masz 1 post a w drugim poście wrzuciłeś swoją pracę na konkurs trochę dziwne to, ale jak najbardziej normalne.

Opublikowano

Do filmiku: michal11 - fajna kreska na środku ekranu :P (ale nic nie mówię bo mój filmik nie lepszy od twojego :) ) Tylko to jest trochę dziwne masz 1 post a w drugim poście wrzuciłeś swoją pracę na konkurs trochę dziwne to, ale jak najbardziej normalne.

Czyżbyś bał się konkurencji?
Opublikowano

Michał jest dobrze ale szału nie ma. W drugim ostatnim slajdzie masz błąd "owedz" chodziło Ci chyba o odwiedz nasz sklep. Ostatnie 15 sek. masz czarne tło i w tle leci muzyka, mogłeś skrócić klip muzyczny i był by git majonez:)

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale czy nie wydaje wam się, że jego filmik jest "podobny" do mojego ? 1/2 filmiku to teksty z mojego filmiku. Prosiłbym organizatora aby rozwiązał tą sprawe. Porównajcie te filmiki (mój i jego) a następnie czekam na wypowiedź innych.

Pozdr. Misiek :D

Opublikowano

Ja pierdykam już się zaczęło :)

Opublikowano

Proszę tylko o opinie. Bo wydaje mi się, że jest to połowa pracy "ode mnie".
Jest to temat do rozmów na temat konkursu więc mogłem poruszyć ten temat.

Opublikowano

Każdy film robiony w WMM będzie do siebie w jakimś stopniu podobny :)

Opublikowano

Tak tylko zauważ,że teksty z jego filmiku są w 60% takie same jak u mnie.

Nawet to,że "liczy się dla nas zadowolenie klienta" jest odgapione, chociaż sam to wymyślałem a nie jest ten tekst popularny w takich filmikach. tak samo: " porządek na półkach " - tylko inaczej zinterpretowany

Opublikowano

Admin zanim napisze zielonym kolorem pod filmem zatwierdzono czy przyjęto na pewno stwierdzi czy jest to samo czy nie :)

Wtedy można zgłaszać sprzeciw

Opublikowano

No... i ma takie samo tło jak Ty, może też Twoje ? BO CZARNE ?

Opublikowano

Dlatego mówię, żeby się ktoś wypowiedział nad tym ! Ja tu nie jestem od sądzenia i rozstrzygania tego. Tutaj jest organizator :) Wiec napisałem moje domysły a co z tym zrobicie to zobaczymy :)

Opublikowano

Nie widzę problemu...

Opublikowano

Chciałem się odnieść do tego co pisze Misiek4242 , wiesz przecież jak mamy informacje jakiś to nie będę przecież innych dawał , importerów nie zmienie przecież , nazwy sklepy chyba tez nie hahah ... Więc niewiem czemu sie czepiasz ty masz na filmie zrobione ja na zdjęciach więc kompletnie nie rozumiem tego .

Opublikowano

Dobra ja proponuje skończyć tę głupią rozmowę, bo będzie tak jak w tamtym roku... chyba nikomu nie muszę przypominać co się działo.

Opublikowano

Dobra za dużo offtopu w tym temacie, admin decyduje o pracach ;)

Opublikowano

Nie admin, tylko organizatorzy konkursu, bo tym razem admin nie ma z konkursem nic wspólnego ;)

Opublikowano

Ok to ja jeszcze jedno powiem i koniec dyskusji. Niby michal robiłes ze zdjęć ale ujęcia np z tym napisem "największy asortyment, atrakcyjne ceny i oszałamiające promocje" są bardzo podobne do moich. U mnie jest tak: "szeroki asortyment, super promocje, szałowe ceny!. Jak widzicie jest tylko kolejność zmieniona i przymiotniki(praktycznie takie same) przed wyrazami :) Mógłbym jeszcze pare ujęć "opowiedzieć" ale nie chce przedłużać tego tematu.I to tyle ode mnie.

Pozdr.Misiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...