velibrum 12 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ponawiam swoje pytanie, które chyba ze względów technicznych zostało usunięte (zakładam, że nikt celowo nie usunąłby regulaminowego posta z pytaniem, na które udzielona odpowiedź rozwiałaby wszelkie wątpliwości i ucięła być może niesłuszne oskarżenie o niekompetencje przy sprawdzaniu prac): kto wyłonił zwycięzcę w kategorii pomysłowość? Regulamin w miarę jasno wyjaśnia akurat to miejsce na podium: Pomysłowość - ocena pomysłu jakim cechuje się dany film. Tak więc podejrzewam, że technika wykonania nie była jedyną składową wpływającą na wynik, bo pomysł jakim cechuje się film przynajmniej w moim odczuciu oznacza zupełnie co innego. Myślę, że znalazłoby się oprócz mnie jeszcze kilka osób ciekawych, co zadecydowało o takiej ocenie oprócz PowerPointa, bo on chyba nie jest jedyną receptą na sukces. Powtórzę za fpsem - był taki program "Warto rozmawiać", dlatego ufam, że tym razem żadna wada techniczna nie spowoduje zniknięcia tego posta
fpshooter 12 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Vel szczerze powiem, że też tego jestem ciekaw. Wolę, żeby zasady wyłaniania zwycięzcy były przejrzyste i dostępne dla każdego. Dlatego w innym konkursie ujawniłem przebieg głosowania, a i tak dyskusje są.A co do "wady technicznej", to po prostu była przeprowadzka na inny serwer i zamiast zamykać forum na 2h została załadowana baza z wczoraj z 22 godziny, co spowodowało, ze na nowym serwerze nie ma postów z 2h, które były potrzebne na upload...Z reszta wszyscy z administracji dostali powiadomienie ode mnie o tym fakcie, dziś do południa na gg.fps
Rekomendowane odpowiedzi