Arturo 15 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Jedno i to samo, jak dla powinien zostać zdyskwalifikowany z konkursu. ; p Z jednej strony masz racje za łamanie regulaminu konkursu powinien być zdyskwalifikowany ale poszedłem mu na rękę.
Misiek4242 1 Opublikowano 28 Października 2011 Jeśli chciałeś juz zarobić tych wyświetleń całych to mogłeś umieścić wzmianke na temat konkursu a cały post zrobić jako reklame sklepu...
piter2599 5 Opublikowano 29 Października 2011 Proszę wejdźcie w ten link wchodźcie w niego jak najwięcej razy pomożecie mi wygrać konkurs. Będę bardzo wdzięczny. Dodajcie link do opisów waszych filmików proszę.Pomóżcie mi wygrać STUFF proszę ! watch?v=UGrene4HmsA Stuff bardzo fajny muzyka też Znalazłem to jako komentarz pod filmikiem ze stuffem na yt jednego z użytkowników
fifa127 1 Opublikowano 29 Października 2011 Ale macie podnietę. Ciekawe gdzie wy wysyłacie i jak go podpisujecie.
Cooli 4 Opublikowano 29 Października 2011 Ale macie podnietę. Ciekawe gdzie wy wysyłacie i jak go podpisujecie. Nigdzie nie wysyłamy. A jak już chcę o rozreklamować to w trakcie rozmowy mówię znajomemu wejdź i looknij na reklamę którą stworzyłem i powiedz jak ci się poodoba. Tak mówię
Poki 17 Opublikowano 29 Października 2011 I wyszło na moje, a przedtem musiałem dostać 2 warny żeby mi ktoś uwierzył, i teraz proszę o ich anulowanie bo miałem racje. Dla jasności. Warny poszły za wulgaryzm i niewłaściwy ton wypowiedzi. Wytykając nieregulaminowość innego usera, sam łamałeś zasady panujące na forum.
capensis 12 Opublikowano 29 Października 2011 Czy będzie złamaniem regulaminu, jeżeli poprosze znajomych żeby wchodzili na filmik i porozsyłali go znajomym ?
capensis 12 Opublikowano 29 Października 2011 Czyli jak napisze: ,,Mam prośbę, jak możecie to porozsyłajcie ten filmik znajomym lub wstawcie do statusu, bo jest konkurs na jak największą liczbę odwiedzin i chciałbym wygrać" to będzie ok czy nie?
fifa127 1 Opublikowano 30 Października 2011 Wychodzi na to że najlepiej w ogóle go nie rozsyłać, tylko czekać aż sami ludzie będą wchodzić (ja obstawiam że do 10 grudnia nie wejdzie więcej niż 1000osóB). Chyba każde forum zabrania reklamowania linku.
Poki 17 Opublikowano 30 Października 2011 Wychodzi na to że najlepiej w ogóle go nie rozsyłać, tylko czekać aż sami ludzie będą wchodzić Dokładnie!
capensis 12 Opublikowano 30 Października 2011 Czy można dać 2 filmy? Bo w regulaminie nie ma żadnych ograniczeń co do liczby.
Arturo 15 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Czy można dać 2 filmy? Bo w regulaminie nie ma żadnych ograniczeń co do liczby. A jaki w tym sens ?lepiej zrobić jeden porządny niż 10 byle jakich
capensis 12 Opublikowano 30 Października 2011 W takim razie powinno to być w regulaminie, trzeba dodać.
Arturo 15 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Wzbogacono regulamin o ptk.§ 3 Zasady udziału w konkursie 10. Każdy użytkownik może zgłosić tylko jeden film.
Arturo 15 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Dodano nowy ptk. w regulaminie. § 6 Postanowienia końcowe3. Fundator nagród ma pełne prawa autorskie do filmów laureatów.
KALel 3 Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja mam takie pytanie! Czy, któryś z forumowiczów udzieli praw autorskich do użycia swoich klipów?? (bo ja takowych nie mam ).
Arturo 15 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja mam takie pytanie! Czy, któryś z forumowiczów udzieli praw autorskich do użycia swoich klipów?? (bo ja takowych nie mam ). Możesz napisać np do mpiwowskiego, velibruma lub innych mających jakieś filmy i poprosić o możliwość ich wykorzystania.
Crispers5 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Na filmie ma się znaleźć adres firmy, czy adres strony internetowej?
Kubaguzik 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Po co Wam moje dane teleadresowe?Mam pomysł wiec pewnie tez przystępuje do konkursu
Rekomendowane odpowiedzi