Sasek62 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Miałem to dzisiaj.Nie wie ktoś jaka cena w hurtowni? tam gdzie kupiłem to dosłowna złotówka.EFEKT:Wyrzuca ładunek który tak jak skrzydła iskrzy fajnie z obydwu stron na żółto.Można się tym nieźle zabawić w grudniowe popołudnie.ja kupuje sobie trzy jak cośOdpowie ktoś,jutro do hoojtowni jadę. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Listopada 2007 Symbol: N2071 Nazwa: N2071 LionOpis: Srebrny wirZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1457Film: http://pl.youtube.com/watch?v=wLfx7afxHlUCena hurtowa: 9,90zł (za 6 sztuk)UWAGA!!! - niestety na filmie nie zostały ujęte wszystkie strzały z powodu zbyt dużej przerwy pomiędzy jednym a drugim strzałem i wyłączyłem aparat myśląc, że rzymski przestał strzelać Cytuj
Damian 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 A tutaj:http://pl.youtube.com/watch?v=tbQ1TMvOyqYmój film z odpalenia 4 takich rzymskich ognisylwester 05/06 :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 Ładny efekt.Cena nie jest wysoka.Najlepszy obok vadera (nie licząc baook , które są bombami rurowymi).9/10. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 15 Listopada 2007 mi sie bardzo podoba ten rzymski ogień ale racja vader trochę lepszy chociaż ten ma efekty jak motylek 9/10I tego kupuję 2 paczuszki Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 15 Listopada 2007 ładnie to zrobiłeś :mrgreen: ja spróbuję z pięcioma na raz z efektem wachlarza. Zobaczymy jak to wyjdzie. Damian więcej takich projektów 10/10. Cytuj
witus 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 Hmm, moim zdaniem do wachlarza lepiej nadawałyby się Lasery, ale Liony też mogą być Ta konstrukcja, którą stworzył Damian wyszła bardzo fajnie i znacznie lepiej zaprezentowała się od pojedynczego rzymskiego Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja nie jestem pewien czy z tych rzymskich ogni by wyszedł ładny wachlarz, bo one nie lecą tak prosto tylko jak chcą i to efekt tylko chwilowy, a np. z vadera by było lepiej wg mnie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 powiedzcie mi ile jest w koncu w paczce tych rzymskich czy 4 czy 3 czy 6 :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 to ja nie wiem czemu w ulotce eurocashu jest tylko 4 szt Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Bo to chyba jest specjalnie szykowane dla danego sklepu i oni sobie ustalili, że chcą paczki po 4 rzymskie ale oryginalne opakowanie ma 6 sztuk Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 lepsze są SuperBomb czy lion? i jeśli mówicie że w opakowaniu jest 6 szt. to dlaczego na www.fajerwerkimarket.pl są 3 sztuki i to za 13 zł? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Lutego 2008 lepsze są SuperBomb czy lion? i jeśli mówicie że w opakowaniu jest 6 szt. to dlaczego na www.fajerwerkimarket.pl są 3 sztuki i to za 13 zł? oczywiscie że lepsze są lion poniewarz super bomb to są takie świszczące rakietki podobne do rakiet whisting moom trawel Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Lutego 2008 poniewarz super bomb to są katiusze Boże widzisz, a nie grzmisz...( Modzie widzisz, czemu warna nie dasz )Po pierwsze:- w słowniku języka polskiego nie ma wyrazu "poniewarz"!Jeżeli masz problemy z ortografią to zainstaluj Mozille Firefox. A najlepiej w ogóle nie pisz.Po drugie:- różni importerzy mają różne efekty RZYMSKIEGO OGNIA SuperBomb ( np. N2026C z Tropica ma efekt różnokolorowych, wybuchających komet. SuperBomb z Jorga ma efekt świszczących, wybuchających komet. Gdzie tu podobieństwo ??? )Po trzecie:- z katiuszą RZYMSKI OGIEŃ SuperBomb nie ma NIC wspólnego. Katiusza jest to rodzaj wyrzutni. Strzela ona wybuchającymi, piszczącymi pociskami ( zazwyczaj ciągną za sobą mały srebrny ogon )Rzymski ogień jest to fajerwerk o jednej rurze, z której wyrzucane w powietrze są pociski.Efekt katiuszy, a N2026C nie jest nawet zbliżony ( może oprócz tego że to i to wybucha i leci w górę )Polecam chociażby obejrzenie filmiku z efektem tych artykułów.Co dopytania xHESTIABUMx:N2071 Lion są pakowane zarówno po 6, jak i po 3 sztuki. To od danego sklepu / hurtowni zależy po ile sztuk w zestawie będą sprzedawali.Z pytaniem dlaczego kosztują 13 zł za 3 sztuki udaj się do kogoś z fajerwerkimarket.pl Cytuj
domino250 0 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Lion jak dla mnie jest prawie najlepsze ognie rzymskie ale tak naprawdę jest najlepszy jesz Bazooka4 :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi