Krystian Piro 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Jak dla mnie super rzymiaki, mam je w moim stuffie drugi raz i jestem z nich zadowolony :xmas_wink: Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 przed chwilą skończyłem odpalać, moge śmiało polecić bo jak za 6zł są bardzo dobre no i sporo jest ich w paczce Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Niezłe,ale lepsze według mnie są te z mega paki od Kellera. Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To są najlepsze rzymiaki do zabawy w stosunku jakość/cena Cytuj
Minionek 0 Opublikowano 18 Września 2015 no nie jest to górna pułka jesli chodzi o fajerwerki , ale całkiem fajnie nadają się na mecze i oprawy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ewidentnie zwiększyli dynamikę tych rzymskich ognii.Strzelają dużo szybciej niż 2-3 lata temu. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Chyba jedne z najtańszych rzymiaków na rynku. Kilka kolorowych kulek szału nie robi ale połączeniu już kilku sztuk na raz zdecydowanie zwiększa poziom zabawy Idealne na pykanie w ogródku w ciągu roku. Cytuj
DragonFly 0 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Hej ja uważam osobiście że dobry fajerwerek powinien mieć tak zwane pierdolnięcie... nie ma sensu wydawać kasy na jakieś świzdu gwizdu byleco niewiadomo po co kupiłem ostatnio tą "pałeczkę" i czuję straszny niedosyt strasznie przepalone pieniądze w mojej opinii takie cos to dzieciom można dać do trzymania conajwyżej... ale to tylko moja opinia pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi