Witam was drodzy nieznajomi koledzy. Zwracam się do was z prośbą aby ktoś z was ułożył mi stuff (skromny) do 100zł, ponieważ reszta pieniędzy idzie na części do moto. A więc chodzi mi głowie o to żeby było głośno i dużo strzelania, czyli zero wyrzutni, jakiś zestaw rakiet, zero cyrkoblic (na ostatnim sylwestrze poleciała we mnie ) i duuużo achtungów, Jumbo Jet, piratkek, big piratek i tego co wali:P Czekam na wasze propozycje i wiem że tego roku zamówie przez neta i prosze was aby było jak najtaniej
Pytanie
Gość ..::MiR3k::..
Witam was drodzy nieznajomi koledzy.
Zwracam się do was z prośbą aby ktoś z was ułożył mi stuff (skromny) do 100zł, ponieważ reszta pieniędzy idzie na części do moto.
A więc chodzi mi głowie o to żeby było głośno i dużo strzelania, czyli zero wyrzutni, jakiś zestaw rakiet, zero cyrkoblic (na ostatnim sylwestrze poleciała we mnie ) i duuużo achtungów, Jumbo Jet, piratkek, big piratek i tego co wali:P
Czekam na wasze propozycje i wiem że tego roku zamówie przez neta i prosze was aby było jak najtaniej
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi