czesio 0 Opublikowano 23 Października 2011 Symbol: K0201 Nazwa: AchtungFirma: TriplexFoto: http://fajerwerki-net.pl/media/products/218/35485d3c433bf5fa-n.jpgZ symbolu i wyglądu, wygląda na typowe piccolo Na f-net zamówiłem tego 10 paczek ciekawe czy się opłacało, a i cena za 1 paczke to 0,69zł a za piccolo z Jorge 0,89zł Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 23 Października 2011 Ja tak ssamo tylko na FM.pl po 0,53zl paczka ciekawe czy mocniejsze ;D Cytuj
czesio 0 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Odpaliłem dzisiaj kilka tych petard, i huk nawet nawet mimo swoich rozmiarów Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 26 Października 2011 OO czyli sie oplacalo?;DCiekawy bylem jaki huczek maja Cytuj
czesio 0 Autor Opublikowano 28 Października 2011 OO czyli sie oplacalo?;DCiekawy bylem jaki huczek maja huczek ? chyba je*nięcie xDD Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 28 Października 2011 TO moze odpowiecie bo juz nie wiem głosnie sa czy jak moze ktos filmik wrzucic? Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 28 Października 2011 mam te petardki i jutro zamierzam kilka odpalić możliwe ze zrobie filmik Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 29 Października 2011 Wczoraj Czesio specjalnie dla mnie nagral fastem filmik z hukiem K0201I polecam ;D Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 29 Października 2011 Ile tego w paczce jest:D? 20sztuk na FM za ok 0,59zl cos takiego ;] Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 18 Grudnia 2011 zwykłe picollo... droższe od wyrobu komety, mniej estetycznie zapakowane- sypie się proch. lepiej zainwestować w jorga, kometę lub hestię Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam Zamówiłem te właśnie oto petardki niedawno z fireworld.pl ;-)8 paczek ;PIiii...W sumie nie zawiodłem się Do rzeczy...Odpalałem kilka dni z rzędu teraz te petardy.Huk jest nie za duży niestety - to fakt.Ale jest bardzo mało niewypałów w stosunku do Super Corsair od Komety.Fakt też jest taki, że Kometa ma większy huk od K0201 od Achtungów z Triplexa.Ale i tak uważam, że to wręcz tragedia Super Corsairy od Komety, przynajmniej w tym roku, albo ja na takie trafiłem chociaż wątpię Bo cała paczka, w sumie to 1,5 takie były...Ale to temat o Triplexie, więc nie zawracam sobie teraz głowy Kometą Link do testu petard:Kliknij tutaj !OGLĄDAJCIE W HD !W sumie to na max volume w moim laptopie huk jest większy niż w rzeczywistości Ale i tak polecam, bo jest mało niewypałów, i są idealne na czas grudniowy, bo przynajmniej w moim przypadku sąsiedzi się nie wkurzają jak rzucam z domu Pozdrawiam PS.Jak sobie kilka razy przeglądnąłem film, słychać głos jakbym wrzucił petardę do wody - nie, nic z tych rzeczy Petardę rzuciłem na drogę przed moim domem, także test jest wiarygodny Może ja stanąłem w kałużę albo coś, nie wiem nawet ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi