Skocz do zawartości
  • 0

Jakiego programu do robienia filmów używacie ?

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Szukam jakiegoś dobrego programu do robienia filmów. Ja mam Windows movie maker ale mi sie już znudził. Powoedzcie jeśli chcecie jakie programy macie lub polecacie. Z góry dzieki :)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja używam Corel Video Studio Pro X3 i według mnie jest to bardzo dobry program i jest już nawet Pro X4 :D

• 0
Opublikowano

Majster, kupiłeś go czy ściągnąłeś?

• 0
Opublikowano

Mój tata jest grafikiem komputerowym i ma znajomości, programik dostał od kolegi i dał mi :D a jak chcesz pobrać to z chomika najlepiej.

• 0
Opublikowano

No właśnie miałem robić nowy temat ale skoro już jest to napiszę tu.Z kąd znajdę jakąś pełną wersje programu do obrabiania filmów bo co jakiś porządniejszy ściągnę to jest demówa.Co polecacie ? :P

• 0
Opublikowano

Ja używam Corel Video Studio Pro X3 i według mnie jest to bardzo dobry program i jest już nawet Pro X4 :D

Też takiego używam. Ściągasz programik i masz 30 dni bezpłatnie. Po 30 dniach licencja kosztuje 235 zł.
  • 0
Opublikowano

Dreszczyk ma racje , Sony Vegas jest bardzo fajny i łatwy w obsłudze, polecam też iMovie do krótkich filmików