Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobra wyrzutnia, używałem ją w tym roku w pokazach i spełniła moje oczekiwania. Początkowo byłem sceptyczny do tej serii produktów (P720x) zwłaszcza po obejrzeniu filmów Komety na których nie wszystkie pociski latały na odpowiednią wysokość, ale po wystrzelaniu całej serii (Arona, Tomiego, Sary, Violi i Anny) wiem, że wszystko zadziałało jak powinno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem za 6.50 zł w hurtowni w Radomiu. Jak na tą cenę super.

Opublikowano

Czy jest ona naprawde tak dobra na żywo jak pisze na stronie FM tzn ( ogromne rozpryski na niebie ) . Oni je testują skoro tak piszą ? bo ogromne rozpryski to chyba nie są ?

Opublikowano

Tropic a co mieli napisać? "Małe słabe rozpryski, ale co chcieliście za tą cenę?! Kupujcie!!" ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym roku kupiłem annę, sarę i violę z tego co czytam chyba nie będe żałować. :D

Opublikowano

Fajna malutka wyrzutnia, dobra na rozgrzanie atmosfery przed czymś większym. Polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra kostka w dobrej cenie. Jest to taka odchudzona wersja Artica co w tej cenie stanowi dobrą pozycję aczkolwiek jeżeli chodzi o serię P720x to jest to według mnie najsłabsza kostka, ale i tak jak najbardziej opłacalna.

Film:

http://www.youtube.com/watch?v=iKkv4DvcFQk

• 2 lata później...
Opublikowano

Przed chwilą kupiłem ją na odpuście za 5zł. Dlatego tak tanio bo miała tylko folje od góry poniszczoną. A według sprzedawcy była cała rozwalona. Kosztowała przedtem 12zł. Mam nadzieje że mie nie zawiedzie.

• 8 lat później...
Opublikowano

@piropiotr223 i jak żyjesz?, Bo teraz mi taką samą chce sprzedać bez foli i nie wiem czy brać.