Witam! Jak wiecie (lub nie) mam już achillesa, jw2001 i jw1000. Będe robił pokaz i pora już gromadzić następne piro. Plan główny (pokaz za 2000zł) troche sie posypał, i w sumie będzie stuff za około 1000zł (500 już wydałem) Mam taki plan na następną paczkę za ok 200zł 2xkama 3x purple tail txb475 painting sky Co o tym myślicie? Kamy były by połączone i strzelały razem, purple tail też strzelały by 3 w jednej chwili. Myślicie że painting sky starczyło by na finał pokazu? Oczywiście jeszcze jakieś paczki będą i nie są to ostatnie zakupy. Pomysł na kilka mniejszych wyrzutni wziął sie stąd że chce troche przedłużyć czas pokazu, jak również go urozmaicić.
Pytanie
capensis 12
Witam! Jak wiecie (lub nie) mam już achillesa, jw2001 i jw1000. Będe robił pokaz i pora już gromadzić następne piro. Plan główny (pokaz za 2000zł) troche sie posypał, i w sumie będzie stuff za około 1000zł (500 już wydałem)
Mam taki plan na następną paczkę za ok 200zł
2xkama
3x purple tail
txb475 painting sky
Co o tym myślicie? Kamy były by połączone i strzelały razem, purple tail też strzelały by 3 w jednej chwili.
Myślicie że painting sky starczyło by na finał pokazu? Oczywiście jeszcze jakieś paczki będą i nie są to ostatnie zakupy.
Pomysł na kilka mniejszych wyrzutni wziął sie stąd że chce troche przedłużyć czas pokazu, jak również go urozmaicić.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi