luxor 2 Opublikowano 26 Października 2011 Jak na razie posiadam niewiele:http://img249.imageshack.us/img249/9461/dsc03408v.jpgNa to co widać na zdjęciu wydałem w przybliżeniu 100 zł. Prawdopodobnie w przeciągu tygodnia złoże pierwsze zamówienie za ponad 200 zł na różnorakie pierdoły do zabawy czyli moździerze, rakietki, petardy, fontanny, cyrko, itp. W drugim zamówieniu będą już same kostki (najprawdopodobniej). Na finał JW402 oraz JW408 . Jak na razie mam tylko połowę potrzebnej sumy, ale szybko przez ten miesiąc uzbieram resztę .Edit:Część druga:http://img825.imageshack.us/img825/605/dsc03479q.jpgEdit2:Część trzecia i ostatnia:http://vpx.pl/i/ldK5E.jpg Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Nie, jak na razie wolę odpalać pojedynczo. Możliwe, że za rok pomyślę nad pokazem, ale to się jeszcze zobaczy PS. Może jakiś mod poprawić tytuł bo się machnąłem Poprawione. Edytowane 26 Października 2011 przez velibrum Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 26 Października 2011 Nie, jak na razie wolę odpalać pojedynczo. Możliwe, że za rok pomyślę nad pokazem, ale to się jeszcze zobaczy PS. Może jakiś mod poprawić tytuł bo się machnąłem Poprawione. Kostki i inne większe pierdoły połączył bym na twoim miejscu. Frajda jest jak odpalasz po kolei ale nie masz czasu zobaczyc efektu Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Łączyć kostek nie będę bo za dużo lontu bym potrzebował (w tym roku kupię kilka dobrych kostek i dużo małych do zabawy). Poza tym ja nie będę odpalał tylko starszy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 26 Października 2011 to jaką masz frajdę z tego że ojciec będzie odpalał?nie kumam Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Frajdą jest oglądanie efektów jak dla mnie. Kiedyś bardziej rajcowało mnie samo odpalanie dlatego jak jeszcze nie wiedziałem o istnieniu takich for kupowałem full śmieci i sam odpalałem, teraz mi to minęło Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Października 2011 Zależy od preferencji, bo kiedyś (8-9 lat temu) też wolałem jak ktoś za mnie odpalał. Obecnie koło 80% sprzętu odpalam sam. Część pozwalam kolegom / braciom. Najczęściej, gdy odpalamy moździerze z trzech różnych miejsc równocześnie.Co do Wariatów, bo widzę, że masz w czarnym opakowaniu. Sprawdzałeś / sprawdzał ktoś, czy faktycznie jest tam cracling?Rakietki to JR6? Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 26 Października 2011 kurcze coś w tym roku moda na niebieską exclusive collection Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Te rakietki to JR8. Co do wariatów to z tych jeszcze nic nie odpalałem, ale miałem na sylwka jedno takie same opakowanie i cracling jest (nie dużo, ale jest) Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 30 Października 2011 No i nareszcie jestem w posiadaniu statywu Velbon CX-686. Dzięki głowicy olejowej nic się nie zacina, tak jak miałem przy starym statywie. Oczywiście nie kupiłem go tylko do nagrywania piro (uwielbiam filmować, teraz każdy filmik będzie wyglądał zupełnie inaczej tzn bardziej profesjonalnie ). Jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupem dobrego statywu to z czystym sercem mogę polecić Velbona CX-686. Zakupiłem go po bardzo dobrej cenie 170 zł. Dzisiejszy test:http://www.youtube.com/watch?v=Nz-ZPalW-1g Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Października 2011 Luxor, straciłem 4 minuty na oglądanie zfilmowanego lasu! Powiedz mi co to jest za turkusowa koperta na zdjęciu? Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Nikogo nie zmuszałem do oglądania Te koperty to latające lampiony Cytuj
mati233 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 ten statyw ma bardzo ładne i płynne ruch we wszystkie kierunki. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 17 Listopada 2011 no ładnie ciekawe jak wypadną te małe kosteczki komety Mam nadzieję, że po sylwestrze filmy będą;p Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zobaczymy jak filmuje, jeśli się nie wyrobisz z $$ to polecam Ci Canon Legria HF R106 kupowałem rok temu i kosztowała 1200zł a teraz jest za 900zł. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Kasa raczej się znajdzie jak sprzedam jeszcze swój stary sprzęt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi