Ben_sage 26 Opublikowano 27 Października 2011 4x styx 2x mars2x pluton2x babel2x red meteor2x macrocosmos 32x kasjopeja1x Nineshot Tropic 2x ballet4x silver cascade4x decybele small 1x orientBrakuje mi gwizdków i czegoś co zrobi rozpieprz z craclingiem fundusze niestety ograniczone ale myśle o saturn milles 100, amaretto TXB421 no i przy okazji bym kupil z 3 kostki little parm tree - zobaczymy jeszcze ale raczej starczy mi co ma, nie będę gości trzymać na dworzu.Drugie zamówienie to ma być taka pieszczona na początek... Numerem jeden ma być zawilgocony styx czyli szybka ściana ognia. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Października 2011 Numerem jeden ma być zawilgocony styx czyli szybka ściana ognia. Hah.. Stuff się zapowiada fajnie. Cytuj
Ben_sage 26 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 1xMc3 już poszło z kosmos ale w sumie nie żal bo na trzezwo nie zrobiła furory...Ulotniły się też decybele i zostały 2 paczki W planach 3 paczki decybeli i 3 little palm tree i paczka kongo wulkanów. Cytuj
Ben_sage 26 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 jeszcze 4 paczki decybeli i kongo , little juz nie ma.dodatkowo 2 kg saletry i beda granaty dymne. Cytuj
Ben_sage 26 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Fajnie że nisko strzela,Wybuchy wielkość przebijaja wszystko.Chociaż dynamiką grzeszy myślę o odpaleniu 2 wyrzutni na raz a może pluton bo długo wali a efekty takie sobie albo kasjopeje?Jak będę wsi się kąpać w ciasnej łazni to 2 styxy położę na oknie na 5-10min to się uśmiechną do mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi