Arturo 15 Opublikowano 29 Października 2011 Witam czy ktoś z was mieszka w okolicy Tucholi lub Chojnic ?? szukam osób chętnych na przedsylwestrowe spotkanie i strzelanie, aktualnie mamy 3 osoby: ja, pj.Patryk i przemo312132. Chętnych i bliskich tej okolicy zapraszam !! szczegóły dopiero ustalimy Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 29 Października 2011 Organizacja w zorganizowane grupy bez przewodnika to doskonały pomysł 5teczka Artur.Oby tak dalej, jak najwięcej innych tym zarazić... Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Października 2011 Organizacja w zorganizowane grupy bez przewodnika to doskonały pomysł 5teczka Artur.Oby tak dalej, jak najwięcej innych tym zarazić... JAk nie ma być przewodnika ( to się wszystko ustali a na razie przewodnik Artur ) ... Cytuj
Arturo 15 Autor Opublikowano 30 Października 2011 JAk nie ma być przewodnika ( to się wszystko ustali a na razie przewodnik Artur ) ... Jaki przewodnik ? nie ma przewodnika... Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja jestem z Chojnic , może w tym roku też jakieś spotkanie ? Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja jestem z człuchowa Mam 12km do chojnic To nie daleko , autobusem byś dojechał Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 21 Lipca 2012 Raczej nie będzie spotkania_____Edit: miałem podkreślone Raczej ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi