smilser. 2 Opublikowano 31 Października 2011 Witam w tym temacie chciałbym się zapytać jakie szelki QM i Visco polecacie? Chce kupić 10 szelek . Ale chodzi mi o to ze by było 5 szelek visco i 5 szelek qm. Jakie efekty polecacie z visco i qm ? Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 31 Października 2011 Polecam z demonów te nowe cylindryki 1,75 RED WAVE albo qm RED WAVE i Green Wave 2" Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 31 Października 2011 Polecam z demonów te nowe cylindryki 1,75 RED WAVE Cooli tym swoim filmikiem zachęciłeś mnie do zakupu cylindrycznych, a zrezygnowania na rzecz Visco :)Jakie oprócz RED Wave zamówiłeś? Kiedy nastepne filmiki? już specjalnie zasubskrybowałem Twój kanał na YT Co do Visco i QM - zdecydowanie polecam efekt RED WAVE - największy wybuch ze wszystkich szelek z innymi efektami. Przy puszczaniu ich przed sylwestrem nikt nie zachwycał sie innymi efektami tak jak Red WAVE właśnie. Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 31 Października 2011 Cooli tym swoim filmikiem zachęciłeś mnie do zakupu cylindrycznych, a zrezygnowania na rzecz Visco :)Jakie oprócz RED Wave zamówiłeś? Kiedy nastepne filmiki? już specjalnie zasubskrybowałem Twój kanał na YT Co do Visco i QM - zdecydowanie polecam efekt RED WAVE - największy wybuch ze wszystkich szelek z innymi efektami. Przy puszczaniu ich przed sylwestrem nikt nie zachwycał sie innymi efektami tak jak Red WAVE właśnie. ja teraz tylko cylindryczne ale 2" co kupiłem trzeba wystrzelać Kupiłem tylko rw na finał więc cylindryków innych efektów nie mam. Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 31 Października 2011 Po filmiku wydaje się że huk jest większy niż 2". Jak Ty oceniasz na żywo? Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 31 Października 2011 Po filmiku wydaje się że huk jest większy niż 2". Jak Ty oceniasz na żywo? Jest tak jak mówisz. Odgłos wybuchu jest większy co słychać na filmiku Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 31 Października 2011 Rok temu miałem 14 bombek na visco i najlepsze były brocad crown red wave'y i green wave'y trafiły mi się wyjątkowo słabe, ale inni userzy je sobie chwalą, więc na pewno była to słaba partia. Osobiście polecam BC Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 31 Października 2011 Jest tak jak mówisz. Odgłos wybuchu jest większy co słychać na filmiku Takiej odpowiedzi oczekiwałem.Bo niektóre dwucalówki to efekt mają piękny a wybuch to wprost pierdnięcie. Veli miał szelki 2" Triplex'a, te to ładują ostro. A SP nie wiem, takie jedna dobra ładnie nawet wybuchnie a druga takie tylko pyk i nic. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 1 Listopada 2011 Z tego co mi wiadomo vel nie miał 2" Triplexa, nie wiem skąd masz tą informację. Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Sory pomyliłem z Tobą luknąłem sobie na Twój kanał i to u Ciebie filmiki widziałem...Porównajcie sobie szelki Super Power'a do Triplex'a - Triplex bije na głowę SP. Szkoda że nie można ich zamówić, tylko skąd oni je mają? To jest pytanie.http://www.youtube.com/watch?v=426eTp5jdm8 Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 1 Listopada 2011 akurat na tym filmiku efekty 2" Triplexa wypadają naprawdę blado... RW sp strzelają tak jak te 2" Triplexa na tym filmie Tutaj masz RW stałem koło 80metrów od moździerzy a na tym filmie firemana stoi max 40mhttp://www.youtube.com/watch?v=cGiUIfn3uRM Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tak, ale chodzi mi głównie o głośność wybuchu. Triplex w tym przypadku bije na głowę SP. Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Po tym jak strzelałem bombki 2" w tamtym roku Visco i QM wybuch nie był taki duży (chodzi mi o dźwięk) w porównaniu do Triplexa, tak jak nagrywałeś na swoich filmikach.A jestem ciekaw właśnie 1.75" czy jest głośniejsza od 2" SP. Cytuj
Pytanie
smilser. 2
Witam w tym temacie chciałbym się zapytać jakie szelki QM i Visco polecacie? Chce kupić 10 szelek . Ale chodzi mi o to ze by było 5 szelek visco i 5 szelek qm.
Jakie efekty polecacie z visco i qm ?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi