Skocz do zawartości
  • 0

Bomby 2'' QM i Visco z DemonyOgnia

Pytanie

Opublikowano

Witam w tym temacie chciałbym się zapytać jakie szelki QM i Visco polecacie? Chce kupić 10 szelek . Ale chodzi mi o to ze by było 5 szelek visco i 5 szelek qm.
Jakie efekty polecacie z visco i qm ?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Polecam z demonów te nowe cylindryki 1,75 RED WAVE albo qm RED WAVE i Green Wave 2"

• 0
Opublikowano

Polecam z demonów te nowe cylindryki 1,75 RED WAVE

Cooli tym swoim filmikiem zachęciłeś mnie do zakupu cylindrycznych, a zrezygnowania na rzecz Visco :)Jakie oprócz RED Wave zamówiłeś? Kiedy nastepne filmiki? :D już specjalnie zasubskrybowałem Twój kanał na YT :D

Co do Visco i QM - zdecydowanie polecam efekt RED WAVE - największy wybuch ze wszystkich szelek z innymi efektami. Przy puszczaniu ich przed sylwestrem nikt nie zachwycał sie innymi efektami tak jak Red WAVE właśnie.
  • 0
Opublikowano

Cooli tym swoim filmikiem zachęciłeś mnie do zakupu cylindrycznych, a zrezygnowania na rzecz Visco :)Jakie oprócz RED Wave zamówiłeś? Kiedy nastepne filmiki? :D już specjalnie zasubskrybowałem Twój kanał na YT :D

Co do Visco i QM - zdecydowanie polecam efekt RED WAVE - największy wybuch ze wszystkich szelek z innymi efektami. Przy puszczaniu ich przed sylwestrem nikt nie zachwycał sie innymi efektami tak jak Red WAVE właśnie.

ja teraz tylko cylindryczne ale 2" co kupiłem trzeba wystrzelać ;)

Kupiłem tylko rw na finał więc cylindryków innych efektów nie mam.
  • 0
Opublikowano

Po filmiku wydaje się że huk jest większy niż 2". Jak Ty oceniasz na żywo?

• 0
Opublikowano

Po filmiku wydaje się że huk jest większy niż 2". Jak Ty oceniasz na żywo?

Jest tak jak mówisz. Odgłos wybuchu jest większy co słychać na filmiku
  • 0
Opublikowano

Rok temu miałem 14 bombek na visco i najlepsze były brocad crown :) red wave'y i green wave'y trafiły mi się wyjątkowo słabe, ale inni userzy je sobie chwalą, więc na pewno była to słaba partia. Osobiście polecam BC :)

• 0
Opublikowano

Jest tak jak mówisz. Odgłos wybuchu jest większy co słychać na filmiku

Takiej odpowiedzi oczekiwałem.
Bo niektóre dwucalówki to efekt mają piękny a wybuch to wprost pierdnięcie.
Veli miał szelki 2" Triplex'a, te to ładują ostro. A SP nie wiem, takie jedna dobra ładnie nawet wybuchnie a druga takie tylko pyk i nic.
  • 0
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo vel nie miał 2" Triplexa, nie wiem skąd masz tą informację.

• 0
Opublikowano

Sory pomyliłem z Tobą :) luknąłem sobie na Twój kanał i to u Ciebie filmiki widziałem...

Porównajcie sobie szelki Super Power'a do Triplex'a - Triplex bije na głowę SP. Szkoda że nie można ich zamówić, tylko skąd oni je mają? :) To jest pytanie.

http://www.youtube.com/watch?v=426eTp5jdm8

• 0
Opublikowano

akurat na tym filmiku efekty 2" Triplexa wypadają naprawdę blado... RW sp strzelają tak jak te 2" Triplexa na tym filmie

Tutaj masz RW stałem koło 80metrów od moździerzy a na tym filmie firemana stoi max 40m

http://www.youtube.com/watch?v=cGiUIfn3uRM

• 0
Opublikowano

Tak, ale chodzi mi głównie o głośność wybuchu. Triplex w tym przypadku bije na głowę SP.

• 0
Opublikowano

nie byłbym taki pewny zwłaszcza w 1.75" ;)

• 0
Opublikowano

Po tym jak strzelałem bombki 2" w tamtym roku Visco i QM wybuch nie był taki duży (chodzi mi o dźwięk) w porównaniu do Triplexa, tak jak nagrywałeś na swoich filmikach.

A jestem ciekaw właśnie 1.75" czy jest głośniejsza od 2" SP.