Skocz do zawartości

[wariat096] Stuff na sylwka 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Dzisiaj przyszła do mnie paczka z fm.pl. Zamawiałem z kolegą z którym zamierzam robić amatorski pokaz.
Pierwsza część stuffu kosztowała nas +/- 350 zł.

Filmik:

Także ja zamierzam kupic od luxora palnik gazowy.
Na nastepna część planujemy wydac ok. 80-120zł w pobliskiej hurtowni, a także w supermarketach przed świetami :]
Na pytania czemu tyle kupiliśmy rzymiaków i picolaków odpowiadamy, że planujemy zrobić z nich karabinek, a z rzymiaków ,,wachlarzo-wyrzutnie''

Proszę o ocenę stuffu (szczerą), a także rady na co wydać reszte kasy.

O to 2 część:
http://imageshack.us/g/861/p1050450.jpg/

Była ona wliczona do poprzedniej kwoty.
Opublikowano

wszystkie rzeczy to są do zabawy praktycznie :) z czego chcesz zrobić pokaz?
resztę wydaj na wyrzutnie !!

Opublikowano

Jeśli chcesz robić pokaz to całą resztę wydaj na wyrzutnie, ale moim skromnym zdaniem to nie warto z taką ilością i takimi kostkami, chyba że się bardzo napaliłeś... decyzja należy do Ciebie B)
Pozdrawiam CraV.

Opublikowano

Z tego co widzę na Twoim filmiku to z konkretnych wyrzutni masz tylko KAMĘ i z tego zestawu co posiadasz ona jest najbardziej widowiskowa, a z tego co wiem to dostałeś ją w gratisie :P

Ja również kupiłem fajerwerki na fm i też dostałem KAMĘ w gratisie, poniżej link do mojego stuffu na tegoroczną noc sylwestrową, prawdopodobnie dokupię jeszcze coś w marketach przed sylwkiem.
http://www.przeklej.pl/plik/stuff-2011-2012-jpg-0034rtbpk7tb

Opublikowano

Jeszcze zamierzamy dokupic z 1 lub 2 wyrzutnie (25-30zl)
W tym roku postawiliśmy na ilość, a na pokaz wybieramy sie w mieście.

Opublikowano

Wszystko tak prawie ok : P . Widać że lubicie się bawić w dzień sylwestra. Ale jeśli chcecie zrobić pokaz to co najmniej z 10 lub 12 wyrzutni do takiego dobrego pokazu ;) 4/5 mało wyrzutni i rakiet

Opublikowano

Moim zdaniem marnie wydane pieniadze, jak na 350zl.

Opublikowano

Stuff dobry do zabawy ale 350zl?!
Nie widac ich

Opublikowano

Ponq ma racje to co kupiłeś nie będzie zbyt widowiskowe. Jak będziesz wydawał to 80-120 zł to wydaj je na fm na same male wyrzutnie ;)

Opublikowano

Poprostu zamawiałem paczke z kolęgą dlatego tyle pierdół w 2cz zamierzam zakupic 1-2 mniejsze kostki kilka fonntan i cos jeszcze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam. Niedlugo nastepna częsc stuffu :> oraz zdjęcia naszego wachlarzu( około 2200s) i karabinku(około 1500-2000s).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Postawiłeś maxymalnie na zabawe tak jak ja kiedyś 10/10 Na pewno będą super karabinki z piccolo :)

Opublikowano

O to mój nieskończony wachlarz:

Foto

Ostatnio zrobiłem mniejszą wersję z 210 strzałów:

Foto
Film :>!

Komentujcie! Niedługo wrzucę zdjęcia ukończonego karabinku oraz zakupów w biedrze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drobne zakupy na bazarku:

http://imageshack.us/photo/my-images/714/zdjcie0058oe.jpg/

Oraz pierdółki z biedry:

-wyrzutnia Planet za 10 zł
-fontanny Planet

Niedługo przedstawie wam:

-karabinek (ok.1500-2000shot)
-skończony mój ogromny projekt wachlarzu (ok.2200 shot :))
-a także przygotowania do mini pokazu (raczej strzelania wyrzutni po kolei)

PS. Miał ktoś z was doświadczenie zwiazane z takim projektem (wachlarzem) ??

Opublikowano

Fajny wachlarz, podoba mi sie, fajana jest ta mała fontanna "Crackling Fontain", mialem ją w zeszłym roku, dosyć ciężka jak na swój rozmiar, ale efekt jest świetny, ten crackling bardzo długi :D Polecam i pozdrawiam :D