TheGospodarz 1 Opublikowano 14 Grudnia 2011 To chyba jasne, że nie muszę mówić xdfps No i o taką odp mi chodziło Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 No to paczuszka jest już u kuriera, jutro powinna być u mnie. Jak dojedzie to dam zdjęcia. A w paczce: 2xTXB602, 2xJW08, P7677 i lonty visco wolny i szybki. Czekam też jeszcze na 2 szt. JW06 od cooliego.fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 1. A na gg mi nie napisałeś! Nieładnie!2. O JW08 dla mnie Poki ranny ptaszek Oj tam jak tylko odbiorę od kuriera, prześlę ci telepatycznie, adres znam :fpshooter:fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 No i paczka z BigFuna'a dotarła. Wszystko zapakowane perfekt i dostawa ekspresowa. Zdjęcia poniżej:http://imageshack.us/photo/my-images/440/pc160002.jpg/fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Aktualizuję temat o zdjęcie całości wyrzutni, które posiadam na dziś:Zapraszam do komentowania i ocenienia.fps Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Muszę cię zmartwić, wczoraj odpaliłem całą serie txb60x i mam wrażenie że w tym roku bardzo po chytrzyli mieszanki w środku.Efekty baaardzo małe.Ale jw408 i bateria ze śmieszka nadrobi wszystko Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Muszę cię zmartwić, wczoraj odpaliłem całą serie txb60x i mam wrażenie że w tym roku bardzo po chytrzyli mieszanki w środku.Efekty baaardzo małe.Ale jw408 i bateria ze śmieszka nadrobi wszystko Ja mam wszystkie kostki tripla, za wyjątkiem TXB602, z serii wyprodukowanej w 2010 r A tak w ogóle będą odpalane po 4 na raz (2x2 z 2 stanowisk), więc to powinno nadrobić ewentualne braki w efekcie No in kostki będą tłem dla czegoś konkretniejszego, to też trzeba wziąć pod uwagę...fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Do końca przyszłego tygodnia, będzie aktualizacja fps Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 No to pokaz weselny wzbogaci się o kostkę Safaga z Komety, którą dostałem w ramach wyróżnienia w konkursie. Kostka pójdzie w środkowej sekcji między 2 szt. JW407. Z paczki z nagrodą wykorzystam jeszcze flashe, zamiast tych z triplexa, bo mają stabilne podstawki plastikowe i będzie je łatwiej na ziemi w pionie ustawić. Zdjęcie paczki z Komety:fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi