capensis 12 Opublikowano 6 Maja 2012 Sylar, nie uszczypliwości, tylko po prostu zdziwienie. Ja kostki mocuje stalowymi kątownikami na wkręty, a Ty dałeś tylko paseczki taśmy, i to mnie zdziwiło Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 6 Maja 2012 Najlepsze jest to, że jak wyrzutnia ma wadę i pocisk wybuchnie w rurce, to żadne wkręty nie pomogą, bo konstrukcja i tak się rozpadnie i będzie po bokach strzelać Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 6 Maja 2012 Nie każda wyrzutnia która się przewraca ma wadę, dlatego też lepiej jest dobrze ją przymocować do podstawy zwłaszcza jak oprócz nas będą oglądać to różni ludzie. Po prostu lepiej wyeliminować ryzyko przewrócenia się wyrzutni z powodu złego mocowania. Bo tak jak napisałeś jak rura w baterii wybucha to Święty Boże nie pomoże... No ale jak ustało to znaczy że się udało, czekamy na film Cytuj
capensis 12 Opublikowano 6 Maja 2012 Od kiedy przegróciło mi się gówienko jakim jest ,,Trole" to każdą kostke albo cegłami obkładam , albo mocuje do palety. Cytuj
sylar 3 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 [video=youtube_share;oUqgcHULLUU]http://youtu.be/oUqgcHULLUU Powycinane ujęcia na gości, brakuje jw1000 i jakiejś minuty jak mówiłem miszmasz Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 21 Maja 2012 Sylar pokaz fajny ale te one rowy słabo się prezentuja jak w tle napitala kilka kostek takie moje odczucie. Ale pokaz fajnie przygotowany i jak dla mnie może byc Kolejnych udanych pokazów życzę. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Maja 2012 Moja szkoła, tak trzymać Na przyszłość tylko dawaj wulkany w większej odległości od palet, żeby wszystko odpalało wtedy kiedy powinno i będzie super! Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 21 Maja 2012 Co do fontann to polecam FC1304 Jorga. Odpaliłem 4 sztuki na urodzinach mojej Chrześnicy i cała okolica szczęki zbierała z ziemi Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Maja 2012 FC1304 jeszcze mogą być, ale 41073B (podobna gramatura, opakowanie i efekt co FC1304) nie kupuj, bo to dziadostwo. Cytuj
sylar 3 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 Oki dzięki za rady, na pewno się dostosuje i za pocieszenie Veli piona Cooli wiem o tym z tymi onerowami miało być inaczej ale no nic nie mogłem już zrobić jak wszystko odpaliło Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 21 Maja 2012 Nie masz się czym przejmować. Człowiek na błędach się uczy. Następny pokaz zrobisz juz lepiej i będzie git. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi