Sasek62 0 Opublikowano 6 Listopada 2006 Mam problem.Od paru lat kupuje już te diabolo(tylko nie na 05'/06') i sie w tym pogubiłem.Która wersja najlepsza? jr2-jr8.Pamiętam efekt zółtej: Rozprysk złotych iskier(jaki kolor czubka taki kolor efektu) i niebieskiej:takie jakby niebieskie kółeczka które się tak jakby obracały.(im lepsza wersja tym bardziej ciemniejsze są czubki(czy na odwrót).A wzlot miały że najpierw na ziemi puszczały troche iskier a później w locie zmieniała troszeczke kierunki. Cytuj
myszka 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czy rakietki diabolo z tropica są dobre ?? http://www.jgs.pl/rakiety-cp321-p-309.html Cytuj
DicK 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja bym ich nie polacał , mi je dziadek kupuje co roku ale nie wiem po co bo i tak wystrzele to przed sylwkiem Cytuj
Zorro 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 mam nadzieję, że nie jesteś głupi i nie kupuj ich po samym wyglądzie widac,że są słabe i lecą w górę tylko 15m Cytuj
myszka 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wygląd nic nie znaczy : Skąd wiesz może daje jakiś fajny efekcik :twisted: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja miałem je kiedyś ! Nawet fajne jak na zabawę przed Sylwestrem !! :mrgreen: Ale tak to nie polecam !! Cytuj
chris 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na prawdziwy pokaz nie, na puszczanie przy bliskich i chęć frajdy z nawet ładnych efektów TAK. Czyli mozna na sylwestra puszczać :razz: Żadna rakieta nie jest zła... Cytuj
Urwis 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 ja je kupilem 4 paczki jezeli cos do nich dodasz bedziesz mial huk i rozprysk:) Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zapodaję filmik rakiety Diabolo JR1 z żółtym czubkiem.http://rapidshare.com/files/8163323/JR1_Di...ellow1.avi.html Cytuj
myszka 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 A jak z tamtąd się ściąga ?? :neutral:Mantis: wciskasz "Free" w tabelcę, przeczekujesz odliczanie i po przeczekaniu wyskakuje ci kod, który masz skopiować obok. Po czym automatycznie włącza ci się ściąganie. Filmik jest w formacie Avi. Nie możliwe, że go nie odtworzycie, bo to przecież najpopularniejszy format do video. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ten film nie działa,żaden program mi go nie otwiera.Chyba nie mam potrzebnego codeca. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 xD to zwykł Avi... np. przez Winampano efekt mnie zaskoczyl pozytywnie... to małe pare cm malesntwa, mimo ceny 12 zł za paczke chyba wezmę :grin: Cytuj
myszka 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Superrr efekcik ciekawe czy z tropica taki sam efekt dają :grin: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Daje filmik diabolo jr1 zauważyłem że mają różne efekty albo wybuch albo crackling.... http://www.uploading.com/files/M0T1UW5J/Diabolo_jr1.avi.html Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Więc będzie ciekawiem mam całą paczuszkę tych rakietek to będzie Dobrze! Efekt jest dobry, więcej od takiej rakiety wymagać. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2006 to te co ja dodam jeszcze,że mają różne efekty dzisiaj wystrzeliłem dwie i jedna poszła dość wysoko i się rozbryzgła,a druga ta co na filmiku miała tak jakby crackling Cytuj
zoperto 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Według mnie nie są one najgorsze ,... lecą w góre a później pare gwiazdek ... ale najlepsze też nie , także w tym roku ich nie mam , bo nie zbyt się opłacają ... dobre są na zwykły dzień to taka moja opinia ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi