heex307 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Efekt mi się nie spodobał, ponieważza podobna cenę można mieć rakietki Thunder z Jorge gdzie efekt jest o wielelepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Chyba pomyłka jak patrzyłem w hurtowni to rakietki "Thunder" (jak wcześniej przytoczyłeś nazwę artykułu) to kosztują 15 zł, a rakiety "Diabolo JR1 kosztują 5 zł .Więc ja widzę pewną różnicę cenową produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszon 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jaka cena taki efekt. Trudno za pare złotych spodziewac sie big daya, ale powiem tyle że jak na tą cene to bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wcześniej napisałem, zę od takiej rakietki nie wymagajny, że na niebie będzie chyzantema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 za taką cenę nie wymagajmy wielkich efektów. JR1 kosztują około 6zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ja wczoraj kupiłem paczke i były super takie same miały efekty co rakietki z zestawu kung-fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 6 zł to w hurtowni:P u mnie 12 zł -.- za tą cene to nie biorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Fajne sa tanie i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 bardzo mi się spodobały rakietki Diabolo JR4 cena 10zł a efekty jak na takie maluśkie rakietki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 No taki jakby crackling w nich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja kupiłem 4 sztuki JR2 efekt miały ładny bardzo mi sie podobał za rok kupie sobie na przedsylwestrowa zabawe 60 diabolosów JR2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 No taki jakby crackling w nich jest No jest crackling slaby troche ale jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ale sobie popatrz na cenę tego zestawy rakiet naprawdę opłacalny :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ale sobie popatrz na cenę tego zestawy rakiet naprawdę opłacalny :mrgreen: :mrgreen: Ja je zawsze na sztuki kupuje i tak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Efekt dosyć przyzwoity. Lecą niżej niż sr20 z kung-fu za 7,99 ( cena hurtowa ) i jeżeli bym kupował ten zestaw po cenie detalicznej ( 10 - 14 zł ) wybrałbym diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak tylko że kung fu ma jeszcze palemki różnokolorowe z dużym hukiem i tu jest rywalizacja pomiedzy kung fu,a Diabolo JR4 ale w przypadku diabolo to jest ich wiecej i dopłacamy tylko około 3 zł,ale kung fu to już zestaw nie ma nawet porownania bo kung fu to zestaw a diabolo to tylko same rakiety zestaw rakiet :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 najlepiej kupić Diabolo JR8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 A własnie ma ktoś ich film :?: :?: to są chyba te największe rakietki z serii Diabolo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 tak to są te największe chyba kosztują coś około 15zł. Myślę że nikt z forum nie ma filmiku bo dawno by już dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 o rany na sylwka 07/08 bede miał tylko to to jest super!! <podnieta> ....a tak serio ....to to jest dla mnie BEZNADZIEJNE już motylki są lepsze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 o rany na sylwka 07/08 bede miał tylko to to jest super!! <podnieta> ....a tak serio ....to to jest dla mnie BEZNADZIEJNE już motylki są lepsze ;P a miałeś chociaż diabolo JR4?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie ale nie chce mi sie wierzyć że to jest dobre... chyba że są jakieś większe czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jak nie miałeś to nawet nie pisz najpierw kup a później oceniaj :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 miałem coś podobnego wiec nie sądze żeby i to bylo dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie ale nie chce mi sie wierzyć że to jest dobre... chyba że są jakieś większe czy coś one są bardzo dobre jak na swoją cenę i nie pisz nic o nich jak ich nie miałeś. Kup to się przekonasz tylko to musi być minimum JR4 bo dają już taki lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi