bartas14pn 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Te rakietki sa moim zdaniem dobre (JR2) , niestety nigdzie ich nie widziałem. Te sa chyba z zeszłego roku Filmik fajny, widać, że kamerzysta profesjonalny Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja wczoraj zrobiłem JR8...http://pl.youtube.com/watch?v=p5KYvJnwKNY:> Cytuj
Tele 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 JR4 są fajne odpaliłem dziś rakietke z pomarańczowym czubkiem a efekt jej to była dosyć spora czerwona peonia rakieta poleciała bardzo wysoko Kupiłem sobie ok. 1 mieśiąc temu 5 rakietki diablo JR4 Zielona = ok.Fioletowa cool2x Żułta = CralklingPomarańczowa= WOW ! Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2007 U mnie pomarańczowa miała czerwoną peonie a czerwona rakietka miała crackling ale bardzo fajny duży rozprysk Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mysmy przedwczoraj z kumplem odpalilismy wszystkie 12 rakiet diabolo JR2 jakie piekne efekty bardzo duze rozpryski np.byl efekt craclingu, multicolor, taki nie umiem go okreslic ale latal po niebie, rozne kolory i nawet jedna opadla deszczem Polecam JR2 sa super Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 jeśli tak mówicie że diabolo to jest szajz to jakie zamiast tego można by było kupić? obliczyłem że na nastepnego sylwka z diabolami wyszlo by mi 30 rakiet. akurat optymalna ilość (chciąłem jeszcze kupić thunder i kung fu) Cytuj
Dako 1 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Diabolo JR2 polecam i JR4:D miałem i jr2 i jr4 efekty były za***iste jak na rozmiar! Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 A co z jr1 (najmniejsza) ??mial ja ktos? Jaki efekt? Prosze o filmik Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 jr 1 są słabe nawet nie dają huku tylko wylatują z nich kolorowe gwiazdki a jak na ich cene to się opłaca kupić do zabawy 5/10 film moze dam nie długo bo je kupuje Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 A co lepiej wybrac Thunder'y czy te Diabolo JR8? Podpowiedzcie Cytuj
mate 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 ja bym wziął diabolo jr8 są przepiękne:) piękny rozprysk:) miałem ich dużo na sylwestra jestem z nich bardzo zadowolony:) chociaż thundery też są dobre:) Pozdrawiam! :lol: Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 witam nowy jestem na forum xD tak się składa ze kupilem ostatnio 12 sztuk jr8 i wstawie zaraz filmiki na wrzute i potem dam tu linki ;] PS, w sklepie dalem za 12 stuk (zestaw) 20 zł więc w hurtowni beda po ile po 10 zł ?tu ;] ten filmik zielona rakieta http://www.wrzuta.pl/film/rk4M8YINx4/wideo001 tu jest żółta http://www.wrzuta.pl/film/tRL7nH276G/wideo002reszty nie kręciłem ale np niebieska slaba żólta moze byc fioletowa jest bardzo bardzo ladna i zielona 2 najlepsze Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Miałem jr8 za cene jaką kupiłem czyli 2 zł naprawdę się opłaca. Ładne efekty wg. mnie. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na kilka godzin przed Sylwkiem sa super !! JR8 mialem w tym roku , najbardziej podobala mi sie z fioletowym czubkiem , super efekty i nawet duze rozpryski !! Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 3 Lutego 2009 W sylwestra któryś z sąsiadów moich był taki mądry, że puścił rakietkę (nie wiedziałem jaka to) i trafiła w mój dom. Ja wpatrzony czekam czy wybuchnie a tutaj... bączek czerwony! :mrgreen: Śmiać mi się chciało jak zobaczyłem efekt tej rakiety.Na drugi dzień patrze w to miejsce gdzie trafiła ona i nic nie było, tzn. brudnej ściany itp.Znalazłem tą rakietkę, wziąłem do ręki a ona taka malutka była i zobaczyłem napis JR01 :razz: Osobiście tych rakietek bym nie kupił :grin: Cytuj
Desad 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tez mialem JR8 sa najlepsze wole je nawet od thunderow ;d Fioletowa rzadzi Cytuj
farmer! 0 Opublikowano 27 Października 2009 Mam coś dla Was:http://pl.youtube.com/watch?v=GqnrSPD8N7Mhttp://pl.youtube.com/watch?v=V8peuFqlBXU&...feature=related dziś z kumplem pare odpaliliśmy, wziąłem jedną JR4 żółta i efekt identyczny jak na powyższym pierwszym filmiku, aczkolwiek średnio mnie to zachwyciło(brak huku) :razz: .Później po kolejną tym razem JR6 niebieska poleciało troche wyżej od JR4 i ładnie walło duży rozprysk. I jeszcze raz po JR6 - czerwoną. Efekt taki jak przy niebieskiej z tym że tak jakby mocniejszy huk i zakończenie cracklingiem. Każdego sylwka kupuję ileś tam tych rakietek dość wysoko lecą(dzisiaj coś długo leciały :razz: ) i dobry efekt. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 15 Listopada 2009 miałem 2 lata temu paczke tych rakiet diabolo. efekt mi sie podobal ale kolory sa chyba pomieszane bo zolta rakieta miala fioletowy rozprysk a niebieska zolty :razz: . zaplacilem 12zł na 12 sztuk i mysle ze warto bylo ale od tamtego czasu nie moge dostac nigdzie tych najwiekszych rakiet diabol :cry: Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 rakietki nawet fajne do zabawy te najmniejsze u mnie w zeszłym roku były po 6 zł ale na sylwestra nie polecam lepsze są Oriony :mrgreen: Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Według mnie rakiety są super. Jak dla mnie jr4-jr8 nadają się jak najbardziej na godzinę 0:00 jako "średnie rakietki". Wiem, że zawsze były te rakiety w sklepie Billa (jr8 za około 20zł/12szt.) Z tego co pamiętam, to ich efekty prezentowały się następująco:Zielona - zielona peoniaCzerwona - CracklingNiebieska - białe, rozchodzące się w różne strony gwiazdki (efekt bez huku)Żółta - żółto-biała palma ze stroboskopemFioletowa - multicolorPomarańczowa - czerwona peonia [ Dodano: 2009-12-12, 22:47 ]tu macie filmiki tych rakiet - takie, jakie udało mi się znaleźć:Taki jest efekt rakiety z pomarańczowym czubkiem Taki jest efekt rakiety z czerwonym czubkiem A taki jest efekt rakiety z niebieskim czubkiem [ Dodano: 2009-12-22, 22:33 ]Dzisiaj nagrałem filmik JR8 z pomarańczowym czubkiem:http://www.youtube.com/watch?v=yOGBD-eGn60 Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 2 Stycznia 2010 10 rakiet JR6 2 rakiety z niebieskimi czubkami były nieudane, tak czułem i odpaliłem je 2 dni przed sylwkiem :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi