OoOmen 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja miałem JR4 i praktycznie w ogóle nie było efektów. Takie małe że ledwo było widać. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 odpaliłem wczoraj jr4 z niebieskim czubkiem, po filmie Velibruma spodziewałem się lepszych efektów, zobaczymy jak się spiszą kolejne rakietki Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Odpaliłem dzisiaj rakietkę JR1 i stwierdzam że jest ona bardzo dobra. Oczywiście nie zachwyca rozmiarami efektu ale jak na taką wielkość + wybuch i ładne gwiazdki to jest fajna rakietka Cytuj
michał1123 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 niewiecie gdzie mozna kupic rakiety jr8 w rzeszowie ? Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wczoraj puściłem JR8 i pozytywnie mnie zaskoczyłąPiękny i duży rozbłyskAle jeszcze perfektom nie dorównują Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 michał prawdopodobnie w każdym sklepie z fajerwerkami JORGE tylko dobrze na oznaczenie patrz Cytuj
michał1123 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Właśnie nigdzie nie ma już tyle sklepów odwiedziłem i nigdzie nich nie znalazłem ;/ Cytuj
milan07 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 I ja jestem skłonny podzielić się swoimi obserwacjami. Odpaliłem przed chwilką 2 rakiety Diabolo JR8 i pierwsza z nich miała bardzo mały rozprysk - kilka gwiazdek, natomiast druga już ładnie się zaprezentowała na niebie. Nie wiem skąd te dysproporcje w tej samej rakiecie. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 W tym roku kupiłem sobie JR4 do zabawy i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony. Kupiłem na FK za 14.90 zł i jak za taką cenę efekty były świetne. Były lepsze od rakiet z zestawu JA026 UFO, który również miałem w tym roku. Każdy kto szuka rakietek do zabawy to niech bierze JR4 bo na prawdę warto Film:http://www.youtube.com/watch?v=pu6HVhpy5aM Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 8 Września 2011 Ja planuje w tym roku kupić każde jakie znajdę od JR1 po JR8 i wgl będę strzelam rakietami cały dzień Cytuj
Mks 2 Opublikowano 3 Listopada 2011 Symbol: JR8Nazwa: Diablo Opis: 12 Rakiet Zdjęcie: Film: Cena hurtowa: 18 zł Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 3 Grudnia 2011 super rakiety do zabawy przed 00Jr8 prawie się nie roznia od jr6POLECAM Cytuj
Condor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Miałem je 2 lata temu są niezłe ale mam pytanie bo zapomniałem wtedy dgzie je kupywałem gdzie je moge dostać co ?? czekam na odpowiedź Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Myśle że jak za tą cene warte zakupy. Osobiście miałem JR10, ale myśle że sa porównywalne. Zabawa z nimi była świetna. Polecam Cytuj
Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mój film nakręcany wczoraj,to jest ta z Czerwony czubkiem http://www.youtube.com/watch?v=ojehiBce88U Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Te rakiety po prostu są SUPER EXTRA !!Moim zdaniem walą jak P20072 PerfectBędzie trzeba zakupić z 3 paczki JR8 zamiast innych rakiet Cytuj
WARXZ 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jak za taką cenę rakiety sa bardzo dobre: różnorodne efekty o bardzo dobrej jakości.Jak za tą cenę naprawdę polecam. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Świetne rakiety jak za cenę 18 zł za cały komplet. Rozpryski dość duże, mamy też 6 efektów, aczkolwiek jeżeli ktoś szuka lepszych rakiet to polecam Perfecty. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ogólnie rakiety kupuję nie dla efektu, tylko dla ich fajnego lotu.Jak wszystkie rakiety z tej serii mają podobne efekty, podobnej rozpiętości, oprócz JR1, które efektu właściwie nie posiadają żadnego tylko jest wysoki lot i wyplucie dosłownie kilku gwiazdek, ale za 5zł do zabawy można powiedzieć, że jak najbardziej ok.JR4 - wysokość lotu podobnie jak w JR1, tylko, że rozpiętość jest znacznie większa.Podsumowując - rakiety dobre do zabawy. Cytuj
Pirat_Dawid 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mi też się podobały te rakietki , efekt jest bardzo ładny. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Miałem dwie paczki tych rakietek w sumie 24szt. i żałuje że nie brałem jeszcze z dwóch :)/> Cena-Ilość-Efekt=Dobry Zakup :P/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi