Skocz do zawartości

JR2 Diabolo, JR4 Diabolo, JR6 Diabolo, JR8 Diabolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efekt mi się nie spodobał, ponieważ
za podobna cenę można mieć rakietki
Thunder z Jorge gdzie efekt jest o wiele
lepszy.

Opublikowano

Chyba pomyłka jak patrzyłem w hurtowni to rakietki "Thunder" (jak wcześniej przytoczyłeś nazwę artykułu) to kosztują 15 zł, a rakiety "Diabolo JR1 kosztują 5 zł :mad: .Więc ja widzę pewną różnicę cenową produktów.

Opublikowano

Jaka cena taki efekt. Trudno za pare złotych spodziewac sie big daya, ale powiem tyle że jak na tą cene to bajki...

Opublikowano

Wcześniej napisałem, zę od takiej rakietki nie wymagajny, że na niebie będzie chyzantema.

Opublikowano

za taką cenę nie wymagajmy wielkich efektów. JR1 kosztują około 6zł.

Opublikowano

ja wczoraj kupiłem paczke i były super takie same miały efekty co rakietki z zestawu kung-fu

Opublikowano

6 zł to w hurtowni:P u mnie 12 zł -.- za tą cene to nie biorę...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne sa tanie i dobre

Opublikowano

bardzo mi się spodobały rakietki Diabolo JR4 cena 10zł a efekty jak na takie maluśkie rakietki są super

Opublikowano

No taki jakby crackling w nich jest :P

Opublikowano

Ja kupiłem 4 sztuki JR2 efekt miały ładny bardzo mi sie podobał za rok kupie sobie na przedsylwestrowa zabawe 60 diabolosów JR2 :P

Opublikowano
No taki jakby crackling w nich jest :P

No jest crackling slaby troche ale jest :mrgreen:
Opublikowano

Ale sobie popatrz na cenę tego zestawy rakiet :P naprawdę opłacalny :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Ale sobie popatrz na cenę tego zestawy rakiet :P naprawdę opłacalny :mrgreen: :mrgreen:

Ja je zawsze na sztuki kupuje i tak :mrgreen:
Opublikowano

Efekt dosyć przyzwoity. Lecą niżej niż sr20 z kung-fu za 7,99 ( cena hurtowa ) i jeżeli bym kupował ten zestaw po cenie detalicznej ( 10 - 14 zł ) wybrałbym diablo.

Opublikowano

Tak tylko że kung fu ma jeszcze palemki różnokolorowe z dużym hukiem i tu jest rywalizacja pomiedzy kung fu,a Diabolo JR4 ale w przypadku diabolo to jest ich wiecej i dopłacamy tylko około 3 zł,ale kung fu to już zestaw nie ma nawet porownania bo kung fu to zestaw a diabolo to tylko same rakiety zestaw rakiet :D :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

najlepiej kupić Diabolo JR8 :wink:

Opublikowano

A własnie ma ktoś ich film :?: :?: to są chyba te największe rakietki z serii Diabolo :wink: :roll:

Opublikowano

tak to są te największe chyba kosztują coś około 15zł. Myślę że nikt z forum nie ma filmiku bo dawno by już dał.

Opublikowano

o rany na sylwka 07/08 bede miał tylko to to jest super!! <podnieta> ....
a tak serio ....to to jest dla mnie BEZNADZIEJNE :) już motylki są lepsze ;P

Opublikowano
o rany na sylwka 07/08 bede miał tylko to to jest super!! <podnieta> ....
a tak serio ....to to jest dla mnie BEZNADZIEJNE :) już motylki są lepsze ;P

a miałeś chociaż diabolo JR4??
Opublikowano

nie :D ale nie chce mi sie wierzyć że to jest dobre...:) chyba że są jakieś większe czy coś :P

Opublikowano

Jak nie miałeś to nawet nie pisz najpierw kup a później oceniaj :roll:

Opublikowano
nie :D ale nie chce mi sie wierzyć że to jest dobre...:) chyba że są jakieś większe czy coś :P

one są bardzo dobre jak na swoją cenę i nie pisz nic o nich jak ich nie miałeś. Kup to się przekonasz tylko to musi być minimum JR4 bo dają już taki lepszy efekt.