JacuQM 122 Opublikowano 10 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PCv9Eyf3IzU Bardzo dobre rakietki, JR4 zwłaszcza że efekt mają większy od niektórych kostek 0,8'' JacuQM Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 10 Lipca 2013 Bardzo dobre rakietki, JR4 zwłaszcza że efekt mają większy od niektórych kostek 0,8'' ;)/> JacuQM No to prawdopodobnie miałeś jeszcze starą wersje, bo nowa jest już znacznie słabsza jeśli chodzi o rozpiętość efektów. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 29 Września 2013 Co się dzieje z tymi rakietkami? W żadnym sklepie nie mogę ich kupić,a na fajerwerkitanio.pl pisze,że jest spodziewana dostawa,tylko to trwa już 5 tygodni,co,przestali je produkować czy co? Cytuj
Patrykk 0 Opublikowano 14 Października 2013 najlepsza według mnie jr8 ale najbardziej opłacalna jr6 jr4 miałem w gratisach rok temu to niektóre były "niskich lotów" i trzeba sie było chować zeby sobie kurtek nie poprzepalać Cytuj
Tensor- 0 Opublikowano 15 Października 2013 Słabe. Można to dać młodzemu bratu do zabawy żeby nie beczał Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przed chwilą odpaliłem dwie JR1. Jedna wybuchła na ziemi, a druga poleciała na wysokość na oko 10 m i dała bardzo ładny efekt Cytuj
Polee 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przed chwilą odpaliłem dwie JR1. Jedna wybuchła na ziemi, a druga poleciała na wysokość na oko 10 m i dała bardzo ładny efekt Rakietki są fajne, warte swojej ceny, małe kolorowe palmy + czasami gwiazdeczki. Jutro kupuję paczkę, albo dwie w Polo. Cytuj
Polee 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 A takie pytanko ni stąd ni zowąd , te rakietki diabełki triplexa w polo, to odpowiedniki tych JR1 Jorge ? Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 nie wbijaj do ziemi tylko daj do butelki i ja obloz Odpalałem z rurki, po prostu rakieta była jakaś wadliwa i od razu wybuchła. By the way w Polo są chyba diabolo triplexa? Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Też miałem kilka takich przypadków że rakieta JR1 wystrzelona ze stojaka nie leciała do góry tylko wybuchła na ziemi było trochę emocji :-D Natomiast rakiety JR4 są świetne poleca każdemu do zabawy Cytuj
Franczesko 0 Opublikowano 21 Października 2014 Te rakiety są do niczego. Tyle kasy nisko latają, a ten rozprysk to szkoda gadać. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak zwykle niezawodne potrafią ładnie walnąć i ogólnie biją na głowę zestawy rakiet do 30zł , według mnie Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 wlasnie jestem po odpaleniu 2 rakiet, trzymają forme! Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja dzisiaj odpalilem pierwszy raz JR8 i Perfecta i bardziej podobała mi się rakieta perfect, warto dopłacić 10 zł Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nistety ale chyba bardzo się pogorszyły. Pierwsza to po prostu poleciała i tak na wysokości 10m zmieniła się w punkcik który błysnął ze dwa razy i opadał na ziemie. Następne to kwestia wyplucia 4/6 malutkich gwiazdek bez żadnego wybuchu. Ale czego chcieć za cene 8.50. Daję jej ocene 7/10. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 31 Grudnia 2014 W tym roku wygrały z PERFETAMI I DEMONAMI. Moje zdanie gdzie strzelałem dzisiaj każdą i Diabolo były najlepsze. Zaskoczyło mnie, że Perfecty moim zdaniem przegrały z nimi. Popieram Up wyżej właśnie odpaliłem kilka JR4 I JR8 I EFEKT SUPER DUŻO GWIAZDEK I ROZPIĘTOŚĆ :christmascool:/> . nie wiem dlaczego inni piszą że efekt sie pogorszył u innych tak słabo wypadają może słaba partia lub chińczyk za mało prochu wsypał :xmas_biggrin:/>. Polecam w 100% :xmas_smile:/> Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Szału nie robią. Leci wysoko z małym efektem świetlnym Dlatego JR6 trzeba kupować są lepsze uwierz JR8 od roku bądź dwóch nie biorę Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zawsze chciałem mieć te rakiety, nie udawało się ze względu na ograniczony budżet, w tym roku w końcu kupiłem, jednak zawiodłem się lekko. Efekt jest nawet przyjemny, lecz mały, ogólnie kaszaneczka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi