JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Będę ja, dwóch moich znajomych, Ty i liczę na kogoś jeszcze z forum.Znajomych musiałem wziąć, żeby było trochę więcej osób . Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Spotkanie odwołane z powodu choroby Naopaka!Jeżeli będą chętni można je zorganizować w czasie ferii! Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy są chętni, z wyjątkiem mnie i Naopaka, na środę, 28 grudnia, 15:30? Tak jak planowaliśmy, pod rotunda w centrum, jedziemy do Wawra.Pozdrawiam Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wszyscy Warszawiacy którzy wybierają się oglądać jutrzejsze Światełko do Nieba!proponuje, abyśmy ustawili się razem sporo przed pokazem i trochę pogadali. napiszcie jaka godzina wam pasuje.Proponuje spotkać się o 18:30 pod metrem Świętokrzyska i wybranie dogodnego miejsca do nagrywania pokazu.Ja osobiście właśnie od tej godziny będę na miejscu. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 31 Października 2012 ROZPOCZYNAMY SEZON 2012 Pierwsze spotkanie przedsylwestrowe w tym roku proponuje zorganizować już w ten weekend, ponieważ w poniedziałek wypada brytyjska Bonfire Night.W tego powodu i większej odległości od zaduszek proponuje spotkać się w niedziele, ewentualnie poniedziałek.Zapewniam pirotechnikę, chociaż oczywiście każdy może coś przynieść.Miejsce do ustalenia. Chętnych proszę o wpisanie się w tym temacie lub o wiadomość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi