Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go mam , wygląda fajnie nawet.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

moim zdaniem sie go nie oplaca za duzo pierdół :mad:

Opublikowano

Wiadomo coś więcej o tym zestawie :?: Rakiety mają ładne efekty, może ma ktoś filmik :?: Z góry dziękuję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wiadomo coś więcej o tym zestawie :?: Rakiety mają ładne efekty, może ma ktoś filmik :?: Z góry dziękuję.

rakiety są nawet nawet najlepsze te 3 szt. voo doo ale te małe wulkany to totalne g***o
Opublikowano

2 lata temu miałem ten zestaw z BricoMarche za o. 36zl
Petardy w miarę dobre, wulkany to rzeczywiście nic ciekawego, po tych największych rakietach spodziewałem sie jednak trochę lepszego efektu ale niestety wypadły przeciętnie. Te mniejsze rakiety to też raczej kiepskie. Ale pamiętam że mimo iż zestaw był z Jorge to na fajerwerkach było napisane Weco Feuerwerk (w przypadku rakiet na dole na żółtym Jorge a wyżej Weco)

Opublikowano

Ten zestaw nie jest zbyt opłacalny mogłem go mieć za 45zł ale uznałem że to bardzo wygórowana cena za ten zestaw

• 3 lata później...
Opublikowano

DZISIAJ KUPIŁEM W INTRMARCHE I POWIEM ŻE RAKIETY POWALAJĄ Z NÓG PONIEWARZ SĄ BARDZO DUŻE WYDAŁEM ZA NIEGO 39.99ZŁ I MYŚLE ŻE DOBRA CENA.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

według mnie rakiety sa fajne ale rownie dobrze mozna kupic jakies rakietki i kilka pierdolek i wyjdzie ci owiele taniej niz ten zestaw ...