Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jak tylko wrócę do domu bo aktualnie koczuję w szpitalu z żoną powysyłam rozliczenia na konto.Pozdro Informuję, że WK w gromie będą się odbywać. Jest możliwość kupna i wysyłki kurierem za 18 zł. Można tak na szybko zrobić drugą turę. Bo są chętni. Robię to dla tych co jeszcze by chcieli kupić pomimo że mieliśmy sporo problemów na początku ale teraz jest jasno i wyraźnie wysyłka 18 zł kurierem. Teraz będzie się to odbywało w sposób taki. Wysyłamy produkty które nas interesują i takie przyjadą w dostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGospodarz 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A jest może dostępna jakaś lista produktów i cen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Grom nie ma cennika jako takiego. Podaj Cooliemu listę interesujących Cię produktów to sprawdzi ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jak tylko wrócę do domu bo aktualnie koczuję w szpitalu z żoną powysyłam rozliczenia na konto.Pozdro Informuję, że WK w gromie będą się odbywać. Jest możliwość kupna i wysyłki kurierem za 18 zł. Można tak na szybko zrobić drugą turę. Bo są chętni. Robię to dla tych co jeszcze by chcieli kupić pomimo że mieliśmy sporo problemów na początku ale teraz jest jasno i wyraźnie wysyłka 18 zł kurierem. Teraz będzie się to odbywało w sposób taki. Wysyłamy produkty które nas interesują i takie przyjadą w dostawie. Cooli, do 30 kg 18 pln za wysylke tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Tak, do 30 kg jest 18 zł. Jak to przekroczysz to dokładasz drugie 18 zł i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Cooli, do 30 kg 18 pln za wysylke tak? Tak ale I tury te ceny nie obowiązywały ze względu na nie dogranie i ustalenie szczegółów wysyłki itp. 18 zł to cena II tury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGospodarz 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Grom nie ma cennika jako takiego. Podaj Cooliemu listę interesujących Cię produktów to sprawdzi ceny Ale to mogę wybrać sobie produkty np. z FM i podać do sprawdzenia czy raczej z tej strony http://zbig.com.pl/index.htm czy może jeszcze coś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ale to mogę wybrać sobie produkty np. z FM i podać do sprawdzenia czy raczej z tej strony http://zbig.com.pl/index.htm czy może jeszcze coś innego ?? Możesz wybierać produkty z dowolnej strony,jak masz coś do sprawdzenia to pisz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGospodarz 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Możesz wybierać produkty z dowolnej strony,jak masz coś do sprawdzenia to pisz do mnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Dotarła dzisiaj do mnie paczka : D Wszystko w jak najlepszym porządku, dobrze zapakowane no i gratisik był Szczególne podziekowania dla Dawolfa bo podszedł do akcji bardzo poważnie i nie było żadnych problemów z kontaktem i uzyskaniem wszelkich informacji (dołożył mi nawet 3zł do wysyłki : D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, moje zamówienie złożone u dawolfa przyszło w bardzo dobrym stanie, paczka dobrze zapakowana, wszystko się zgadza Dziękuję za szybką wysyłkę i organizatorom za trud włożony w tą akcję. Pozdrawiam Rafał Fotka:http://imageshack.us/photo/my-images/804/dsc0830h.jpghttp://img804.imageshack.us/img804/8172/dsc0830h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cooli skoro robisz 2. turę to się jeszcze zastanowię nad powtórką z rozrywki, generalne pewnie dobrałbym jeszcze kilka małych kostek, ale raczej opcji na dojazd do Częstochowy niestety nie będzie. W każdym razie pewnie się dogadamy PS GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN SYNA!!!fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 A na kiedy planowalibyście 2 turę? Może cos w granicach 5-10 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Druga tura startuje od końca tego tygodnia do grudnia(nie ma określonego końca),nie ma stałych terminów,jak ktoś coś chcę to piszę,płaci i dostaje.Nie ma wspólnego kupowania.Każda osoba jest obsługiwana indywidualnie.Cieszę się,że paczki które wysłałem już dotarły,jak widać można nam-organizatorom zaufać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 CHŁOPAKI urodził mi się syn będzie druga tura Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 O to gratulacje : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cooli no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Graty Cooli na piłkarza albo Piromana młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratuluje, a tymczasem w nagrodę Cooli dostaje pomocnika od "zarządu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 no no Cooli gratuluje również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje. B) jak na imię chłopczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje dla Ciebie i partnerki oraz zdrowia dla niej i pociechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje Cooli. Pozdrowionka dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cooli no to piona wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia dla Ciebie, dziecka i całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi