dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wszystkiego najlepszego Cooli,gratuluję synka,oraz szybkiego "awansu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Mały ma na imię Wojtuś. Vel dzięki za tego plusika Dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolejna odpowiedź na zapytanie cenowe ****************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Mały ma na imię Wojtuś. Vel dzięki za tego plusika Dzięki wszystkim Nie tylko velowi to zawdzięczaszCo do cen to poniżej link do pobrania skanu z rachunku, tego co ja kupowałem:...Patrzycie na ostatnią kolumnę po prawej, tam jest cena brutto zakupu, czyli taka jaką wy płaciciefps Edytowane 13 Grudnia 2011 przez velibrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 FPS to tobie dziękuję hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosteczko 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja już z dwolfem ugadany ;] 859x4jco5x4tylko pisze poscik zeby pozniej zamienic go na [Wszystko ładnie pięknie, paczusia doszła itp.. ]Pozdrawiam i dla cooli'ego życzonka aby zdrowe tylko było ;]PS: Pieniążki Przelane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Bartek chciałem tylko dodać, że rakiet nie wysyłamy na wk. Ostatnio były z nimi same problemy.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek12 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam pytanie a czy taniej o 10 % dalej będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Otrzymałem swoją paczke z WK w poniedziałek. Może akcja nie wyglądała do końca tak jak sobie ją wyobrażałem, niemniej jestem zadowolony z zakupu. Dziękuję organizatorom, szczególnie Cooliemu za zaangażowanie i, mimo braku rabatu, małe gratisy!Pozdrawiam.PS Fotki wrzucę niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam pytanie a czy taniej o 10 % dalej będzie? Rabatów nie ma! Kupujemy po atrakcyjnych cenach, dzęki "programowi lojalnościowemu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Z tym brakiem rabatów to nie do końca prawda, bo jak się bierze od razu karton jednego asortymentu jest 10% rabatu z automatu. Nie dotyczy to tylko dużych wyrzutni pakowanych po jednej szt. W naszym przypadku wyszedł nam rabat tylko na JC05 bo wzięliśmy od razu 50 paczek - czyli karton.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W Hurtowni Grom-Zbig rabatem jest sama cena Nie dostaniecie nigdzie indziej towaru tak tanio jak w tej hurtowni. Czasem się zdarza że na necie jest jakiś artykuł taniej ale to są stare dostawy i jest to sporadycznie. Do dużych zamówień dokładane są gratisy które starałem się wszystkim włożyć aby było sprawiedliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W Hurtowni Grom-Zbig rabatem jest sama cena Nie dostaniecie nigdzie indziej towaru tak tanio jak w tej hurtowni. Czasem się zdarza że na necie jest jakiś artykuł taniej ale to są stare dostawy i jest to sporadycznie. Do dużych zamówień dokładane są gratisy które starałem się wszystkim włożyć aby było sprawiedliwie. Nie byłbym tego taki pewny, że najtaniej Przy okazji zapytam, szykuje się jeszcze w tym roku dostawa komety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Up.Nie mówimy tu o promocyjnych cenach, a o stałych. Wiadomo, że sklepy wprowadzają mnóstwo promocji i zdarza się, że jest taniej w jakimś sklepie niż w Gromie, ale to tylko okresowe ceny więc w gruncie rzeczy najtaniej i tak wychodzi w Gromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie byłbym tego taki pewny, że najtaniej Przy okazji zapytam, szykuje się jeszcze w tym roku dostawa komety ? To uzasadnij swoją odpowiedź bo ja jestem pewny, że najtaniej Jest to uzasadnione kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Cooli nie ma co się wdawać w dyskusję, dla jednych najtaniej, inni mogą mieć swoje źródła. Fakt faktem, że jest taniej niż w jakimkolwiek sklepie online, a to się najbardziej liczy dla 99% osób. Jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, w Gromie takie ceny dostaje się na dzień dobry, a przy większych zakupach są dodatkowo gratisy i tak jak napisałem wyżej biorąc karton otrzymuje się 10% rabatu. Kameleon znajdź mi sklep, gdzie oficjalnie sprzedaje się JC05 po ...zł brutto za paczkę, albo JW4055 po ... brutto i mówię tutaj o regularnych cenach a nie promocjach. PS Cooli ma nadzieję, że pamiętasz o moim skromnym zamówieniu uzupełniającym, które sms'em przesłałem fps Edytowane 13 Grudnia 2011 przez velibrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nikt się tutaj nie wdaje w niepotrzebną dyskusję. Grom stawia sprawę jasno podaje najtańszą cenę towaru nie wprowadzając w błąd klienta mówiąc 20% rabatu czy 10%. Wiele osób mówi że kupując gdzieś dostaje 20% rabatu albo 15% nie wiedząc od jakiej ceny taki rabat jest brany a potem cena wychodzi jak ktoś sobie policzy. Wiele sklepów internetowych zarabia na przesyłce. Bo taka firma ma umowę z kurierem i płaci 10/14 zł za wysłanie paczki. te 16 zł które zostaje to jest wasz pseudo rabat To wszystko w sprawie rabatów i cen. Kto ma ochotę to sobie kupi tu kto ma inną ochotę to sobie kupi tam. FPS zamówienie ci podeślę w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No fakt Cooli, ale tak funkcjonuje wolny rynek. Generalnie każdy chce zarobić. Jakby ludzie znali ceny w jakich kupują importerzy to by dopiero się zdziwili. W każdym razie każdy ma wolny wybór i dlatego napisałem, ze nie ma co dyskutować. Jak widać sporo osób jednak zdecydowało się na wk w Gromie. Następnym razem zorganizujemy to wcześniej i na spokojnie, a jak się uzbiera większa kwota to będzie możliwość brania na kartony i jeszcze lepszych cen.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nawiązując do cen to w Gromie można kupić Jorga po najniższych cenach,jakie widziałem(oczywiście nie licząc promocji),ale co do Triplexa to ceny są takie sobie i u konkurencji jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dawolf, bo wszystko zależy od umowy z importerem. Tak samo jest z Kometą, Śmieszkiem, SP, Maxemem itd.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zależy od ilości jakie bierze hurtownia od importera,oraz od tego jak długo z nim współpracuje.Grom od początku istnienia działał z Jorgiem i już sobie wyrobił ceny,a z Triplexem to stosunkowo od niedawna i ilości też trochę małe biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dla upewnienia. Zamówienia składamy do 10-tego grudnia u Cooliego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Fps nie chcę robić tutaj reklamy ale muszę to sprostować Kupując w innej hurtowni którą prowadzę na forum jc05 normalnie po 6zł są a przy większych zakupach mogę puścić nawet za 5,60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekichal 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam!A ja sorry, że się zapytam, alę jak chcę kupić JC05 i 2 metry lontu wolnopalnego to gdzie mam się zgłosić(jestem z gliwic).Ile kosztuje przesyłka lub poczta lub dojazd osobisty(nie mój).Możecie odpowiedzieć na forum, lub na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekichal 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Doradźcie mi jakieś hukowe ,,specjały''. Chodzi o to , żeby były głośniejsze od JC05 i mniej więcej w tej samej cenie, lub w cenie maks. 1,00 za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi