Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Cooli,gratuluję synka,oraz szybkiego "awansu" :)

Opublikowano

Mały ma na imię Wojtuś. Vel dzięki za tego plusika ;)

Dzięki wszystkim

Opublikowano

Kolejna odpowiedź na zapytanie cenowe

Opublikowano (edytowane)

Mały ma na imię Wojtuś. Vel dzięki za tego plusika ;)

Dzięki wszystkim

Nie tylko velowi to zawdzięczasz

Co do cen to poniżej link do pobrania skanu z rachunku, tego co ja kupowałem:

...

Patrzycie na ostatnią kolumnę po prawej, tam jest cena brutto zakupu, czyli taka jaką wy płacicie

fps Edytowane przez velibrum
Opublikowano

FPS to tobie dziękuję ;) hehehe

Opublikowano

Ja już z dwolfem ugadany ;]
859x4
jco5x4
tylko pisze poscik zeby pozniej zamienic go na [Wszystko ładnie pięknie, paczusia doszła itp.. :laugh: ]
Pozdrawiam i dla cooli'ego życzonka aby zdrowe tylko było ;]

PS: Pieniążki Przelane :happy:

Opublikowano

Bartek chciałem tylko dodać, że rakiet nie wysyłamy na wk. Ostatnio były z nimi same problemy.

fps

Opublikowano

Mam pytanie a czy taniej o 10 % dalej będzie?

Opublikowano

Otrzymałem swoją paczke z WK w poniedziałek. Może akcja nie wyglądała do końca tak jak sobie ją wyobrażałem, niemniej jestem zadowolony z zakupu. Dziękuję organizatorom, szczególnie Cooliemu za zaangażowanie i, mimo braku rabatu, małe gratisy!

Pozdrawiam.

PS Fotki wrzucę niebawem.

Opublikowano

Mam pytanie a czy taniej o 10 % dalej będzie?

Rabatów nie ma! Kupujemy po atrakcyjnych cenach, dzęki "programowi lojalnościowemu".
Opublikowano

Z tym brakiem rabatów to nie do końca prawda, bo jak się bierze od razu karton jednego asortymentu jest 10% rabatu z automatu. Nie dotyczy to tylko dużych wyrzutni pakowanych po jednej szt. W naszym przypadku wyszedł nam rabat tylko na JC05 bo wzięliśmy od razu 50 paczek - czyli karton.

fps

Opublikowano

W Hurtowni Grom-Zbig rabatem jest sama cena :) Nie dostaniecie nigdzie indziej towaru tak tanio jak w tej hurtowni.

Czasem się zdarza że na necie jest jakiś artykuł taniej ale to są stare dostawy i jest to sporadycznie.

Do dużych zamówień dokładane są gratisy które starałem się wszystkim włożyć aby było sprawiedliwie.

Opublikowano

W Hurtowni Grom-Zbig rabatem jest sama cena :) Nie dostaniecie nigdzie indziej towaru tak tanio jak w tej hurtowni.

Czasem się zdarza że na necie jest jakiś artykuł taniej ale to są stare dostawy i jest to sporadycznie.

Do dużych zamówień dokładane są gratisy które starałem się wszystkim włożyć aby było sprawiedliwie.

Nie byłbym tego taki pewny, że najtaniej :)

Przy okazji zapytam, szykuje się jeszcze w tym roku dostawa komety ?
Opublikowano

Up.

Nie mówimy tu o promocyjnych cenach, a o stałych. Wiadomo, że sklepy wprowadzają mnóstwo promocji i zdarza się, że jest taniej w jakimś sklepie niż w Gromie, ale to tylko okresowe ceny więc w gruncie rzeczy najtaniej i tak wychodzi w Gromie ;)

Opublikowano

Nie byłbym tego taki pewny, że najtaniej :)

Przy okazji zapytam, szykuje się jeszcze w tym roku dostawa komety ?

To uzasadnij swoją odpowiedź bo ja jestem pewny, że najtaniej :)

Jest to uzasadnione kilka postów wyżej.
Opublikowano (edytowane)

Cooli nie ma co się wdawać w dyskusję, dla jednych najtaniej, inni mogą mieć swoje źródła. Fakt faktem, że jest taniej niż w jakimkolwiek sklepie online, a to się najbardziej liczy dla 99% osób. Jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, w Gromie takie ceny dostaje się na dzień dobry, a przy większych zakupach są dodatkowo gratisy i tak jak napisałem wyżej biorąc karton otrzymuje się 10% rabatu. Kameleon znajdź mi sklep, gdzie oficjalnie sprzedaje się JC05 po ...zł brutto za paczkę, albo JW4055 po ... brutto i mówię tutaj o regularnych cenach a nie promocjach.

PS Cooli ma nadzieję, że pamiętasz o moim skromnym zamówieniu uzupełniającym, które sms'em przesłałem ;)

fps

Edytowane przez velibrum
Opublikowano

Nikt się tutaj nie wdaje w niepotrzebną dyskusję. Grom stawia sprawę jasno podaje najtańszą cenę towaru nie wprowadzając w błąd klienta mówiąc 20% rabatu czy 10%. Wiele osób mówi że kupując gdzieś dostaje 20% rabatu albo 15% nie wiedząc od jakiej ceny taki rabat jest brany :) a potem cena wychodzi jak ktoś sobie policzy. Wiele sklepów internetowych zarabia na przesyłce. Bo taka firma ma umowę z kurierem i płaci 10/14 zł za wysłanie paczki. te 16 zł które zostaje to jest wasz pseudo rabat ;)

To wszystko :) w sprawie rabatów i cen. Kto ma ochotę to sobie kupi tu kto ma inną ochotę to sobie kupi tam.

FPS zamówienie ci podeślę w wolnej chwili.

Opublikowano

No fakt Cooli, ale tak funkcjonuje wolny rynek. Generalnie każdy chce zarobić. Jakby ludzie znali ceny w jakich kupują importerzy to by dopiero się zdziwili. W każdym razie każdy ma wolny wybór i dlatego napisałem, ze nie ma co dyskutować. Jak widać sporo osób jednak zdecydowało się na wk w Gromie. Następnym razem zorganizujemy to wcześniej i na spokojnie, a jak się uzbiera większa kwota to będzie możliwość brania na kartony i jeszcze lepszych cen.

fps

Opublikowano

Nawiązując do cen to w Gromie można kupić Jorga po najniższych cenach,jakie widziałem(oczywiście nie licząc promocji),ale co do Triplexa to ceny są takie sobie i u konkurencji jest taniej :]

Opublikowano

Dawolf, bo wszystko zależy od umowy z importerem. Tak samo jest z Kometą, Śmieszkiem, SP, Maxemem itd.

fps

Opublikowano

Zależy od ilości jakie bierze hurtownia od importera,oraz od tego jak długo z nim współpracuje.Grom od początku istnienia działał z Jorgiem i już sobie wyrobił ceny,a z Triplexem to stosunkowo od niedawna i ilości też trochę małe biorą.

Opublikowano

Dla upewnienia. Zamówienia składamy do 10-tego grudnia u Cooliego?

Opublikowano

Fps nie chcę robić tutaj reklamy ale muszę to sprostować :) Kupując w innej hurtowni którą prowadzę na forum jc05 normalnie po 6zł są a przy większych zakupach mogę puścić nawet za 5,60zł.

Opublikowano

Witam!
A ja sorry, że się zapytam, alę jak chcę kupić JC05 i 2 metry lontu wolnopalnego to gdzie mam się zgłosić(jestem z gliwic).
Ile kosztuje przesyłka lub poczta lub dojazd osobisty(nie mój).
Możecie odpowiedzieć na forum, lub na PW.

Opublikowano

Doradźcie mi jakieś hukowe ,,specjały''. Chodzi o to , żeby były głośniejsze od JC05 i mniej więcej w tej samej cenie, lub w cenie maks. 1,00 za szt.