Cooli 4 Opublikowano 8 Października 2012 I ja bym coś kupił za jakieś grosze, interesuje mnie: jw31, jakieś rzymiaki, fp3 duże, la bomby, lont Na PW masz info Cytuj
nexus 0 Opublikowano 8 Października 2012 Też jestem zainteresowany proszę o szczegóły pozdrawiam Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 8 Października 2012 Ja natomiast mam pytanie, w jakim miesiącu WK by się odbywało? Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli jakieś Row'y były by w sprzedazy to jestem na tak . Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Października 2012 Najpóźniej do 20 października zamykamy listę interesujących Was produktów. Później już nie będę się tym zajmował. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 11 Października 2012 -TXB400 -P7053 -TXC039Jeśli Grom posiada kostki od Gaoo to prosiłbym o sprawdzenie poniższych pozycji czy są dostępne:-SL 25-01-SL 25-03-SL 25-04 Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 15 Października 2012 Ja ewentualnie parę kostek np JW90 bo podobno po 25 zl i jakieś lepsze rakietki. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 15 Października 2012 JaP7550 Hawanaew: rakiety lub mniejsza kostka Cytuj
marcinox363 0 Opublikowano 15 Października 2012 Ja jadę tam 1 grudnia coś koło tego bo już będę kupować. A teraz jeszcze na necie bym kupił ale gdzie jest najtaniej i lepiej ? A jak ktoś będzie w Gromie to niech powie jak tam dostawa/dostępność jest duża czy braki mają bo ostatnio kolega mówił że z 18 kostek zrobiło się 9 i to mnie zaskoczyło bo zawsze jeździłem do groma tak po świętach po 27 to wszystko było ale ludzi od cholery bała gorączka hhaha A ja nawet nie wiem ile wydać kasy. chyba po trochu hehehe no zostało 77 dni to już blisko. :D Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 24 Października 2012 Coś akcja ucichła.Niestety spore braki w asortymencie. Ceny atrakcyjne ale co z tego jak połowy rzeczy nie ma.I co najdziwniejsze. Dzwoniac i pytajac o wyrzutnie TXB506 mówia że osobom prywatnym nie sprzedają <LOL>Niestety trzeba miec uklady by ja dostać zreszta jak z wszystkim w tym kraju. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Października 2012 Coś akcja ucichła.Niestety spore braki w asortymencie. Ceny atrakcyjne ale co z tego jak połowy rzeczy nie ma.I co najdziwniejsze. Dzwoniac i pytajac o wyrzutnie TXB506 mówia że osobom prywatnym nie sprzedają <LOL>Niestety trzeba miec uklady by ja dostać zreszta jak z wszystkim w tym kraju. Nic nie ucichło...Kto zamówił to otrzymał Waszych marudzeń i wybrzydzania nie mam ochoty już słuchać i czytać. Kto wysłał zapytanie i otrzymał informację o cenie towar otrzymał. Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 24 Października 2012 Cooli taka prawda 3 sztuk TXB506 nie opłaca im sie sprzedac czy sciagać ? Jak nie ktorzy za 200-300zł kupują fajerwerki. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 25 Października 2012 Cooli taka prawda 3 sztuk TXB506 nie opłaca im sie sprzedac czy sciagać ? Jak nie ktorzy za 200-300zł kupują fajerwerki. Uparłeś się na te 3 sztuki TXB506??? Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 25 Października 2012 Tak uparłem. czytając od Ciebie PW sam mi coś napisałeś ja warunek spełniłem. Ale w twojej strony brak odzewu. Także temat zakonczony.Ogólnie sie zawiodłem. Bo to hurtownia. A niestety produktów brak. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Up.Co to ma do rzeczy, że to hurtownia? Sezon ogórkowy za pasem i sklepy i małe hurtownie zaczynają zamawiać towar więc co w tym dziwnego, że nie ma interesujących Cię rzeczy. Hurtownia ma bardzo dobre ceny, przy większych zakupach można się targować jeszcze więc nic dziwnego, że szybko ubywa im towaru. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 26 Października 2012 Tak uparłem. czytając od Ciebie PW sam mi coś napisałeś ja warunek spełniłem. Ale w twojej strony brak odzewu. Także temat zakonczony.Ogólnie sie zawiodłem. Bo to hurtownia. A niestety produktów brak. Najpierw wysłałeś mi listę produktów które cię interesują. Później cisza. Następnie napisałeś że interesują cię 3 z nich... YHW100TXB475YHW009I cisza... następnie znowu wysyłasz zapytanie o tą kostkę...a ja mając dosyć odpisywać ci na każde dziecinne pytanie urywam rozmowę bo nie mam czasu na takie pierdoły. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Listopada 2012 Jak by ktoś ze śląska chciał zrobić sobie zakupy w najbliższym czasie będzie transport z Gliwic i powrót. Jak by ktoś chciał sobie odebrać w tym mieście nie ma problemu. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Listopada 2012 Prosze o przeniesienie tych postów do działu http://www.forumfajerwerki.pl/topic/8286-wspolne-kupowanie-w-hurtowni-grom-zbig/page__st__120__gopid__95450#entry95450 Cytuj
siwy124 0 Opublikowano 15 Listopada 2012 Chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze jakoś pod koniec listopada, początek grudnia będziecie realizowacji wspólne zakupy? Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja byłbym chętny. Tylko proszę jakieś info na pw co i jak. Z góry dzięki. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja byłbym chętny. Tylko proszę jakieś info na pw co i jak. Z góry dzięki. Napisz do Colli'ego na priv co by Cie inteesowało. On odeśle Ci info zwrotne co jest i w jakiej cenie, poinformuje o czasie realizacji, kosztach dostawy i sposobie płatności. Cytuj
siwy124 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cooli dziekówka za realizację wspólnego kupowania. Wszystko pięknie zapakowane, kontakt rewelacyjny a do tego Cooli to przemiły facet. Jeśli ktoś zastanawia się czy warto to na samych stroboskopach zaoszczędziłem 20 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi