Cooli 4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cooli dziekówka za realizację wspólnego kupowania. Wszystko pięknie zapakowane, kontakt rewelacyjny a do tego Cooli to przemiły facet. Jeśli ktoś zastanawia się czy warto to na samych stroboskopach zaoszczędziłem 20 zł :)/> Nie ma sprawy. Troszkę się pogubiłem pod Manufakturą ale grunt że wszystko ok.Ty również spoko gość jesteś. Pozdro i jak coś daj znać jak byś czegoś potrzebował. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zakupy udane, kontakt bardzo dobry, ceny bardzo dobre chyba najlepsze jakie są Dzięki za szybkie nadanie paczki. POLECAM ! Cytuj
domin839 2 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kolejny raz zamówiłem paczkę i jestem zadowolony, po dwóch dniach u mnie Polecam ! Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dziękuję Cooliemu za zorganizowanie akcji. Wszystko ładnie zapakowane, ceny bardzo dobre i ogólnie git POLECAM Cytuj
abuk 30 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Świetny kontakt, paczuszka dobrze zapakowana no i oczywiście ceny rewelacyjne Jeśli ktoś jeszcze waha się czy wziąć udział w akcji to bardzo zachęcam, bo warto Cytuj
domin839 2 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kolejna paczka dotarła. Pełen pozytyw standardowo, szybko i tanio. Polecam ! Cytuj
Udek 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zdecydowanie POLECAM wzorowy kontakt, paczka szybko sprawie i bezproblemowo dotarła do mnie nawet z małym gratisem!Godny Zaufania Człowiek !!! Cytuj
kamis10 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paczka przyszła błyskawicznie, super ceny i kontakt. Serdecznie polecam Cytuj
domin839 2 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kolejna paczka dotarła, standardowo wszystko super, kontakt, cena wyśmienicie Polecam Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Mówiłem abyś zamówił jedną paczkę było by taniej a nie 3 w odstępach czasu. Gratisy się podobają? Dzięki Cytuj
carlosik 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ceny niskie , kontakt bardzo dobry , szybka przesyłkaPOLECAM Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jak moi poprzednicy...szybkość,jakość,cena :)/>Dziękuję i polecam innym, bo na prawdę warto Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja również to samo :P/> Ceny niskie , kontakt bardzo dobry , szybka przesyłkaPOLECAM. Fotki wstawię później Cytuj
bodzik155 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Polecam kupowanie w Gromie. Z paczką wszystko ok no i te ceny :xmas_w00t:/> Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki również za szybkie decyzje i ciesze się, że wszyscy dostali to co zamówili. Pozdro i Wesołych Świąt Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dziś odebrałem zamówienie, wielkie dzięki za szybkie dostarczenie oraz liczne gratisy które otrzymałem POLECAM Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kończy się okres Wakacyjny i zaczynamy przygotowanie do sezonu Sylwestrowego. Moje pytanie czy jest zainteresowanie WK w Gromie i pasowało by do końca Września zrobić listę co byście chcieli w tegorocznych zakupach. Jest jakieś zainteresowanie? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Byłbym chętny na , wyrzutnie do 49sh , rakiety , petardy , rzymskie ognie , Jeżeli by się to odbyło na początkach listopada . innaczej brak mojej chęci Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Byłbym chętny na , wyrzutnie do 49sh , rakiety , petardy , rzymskie ognie , Jeżeli by się to odbyło na początkach listopada . innaczej brak mojej chęci :)/> Dla każdego jest to chyba najlepsza pora zakupu. Tez chce w ten czas ponieważ więcej pieniędzy uzbieram:) endriu123457 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi