adrian12 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem zainteresowany ...A czy będzie jakiś cennik i lista produktów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak. Listy waszych produktów które byście chcieli kupić proszę podsyłać na PW lub meila. Zrobimy listę. Zapytanie o cenę i ceny tych poszczególnych kostek będziemy wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianosisko 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam, jestem chętny na WK Raczej kupowałbym same wyrzutnie, listę napisze na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Biorę udział w WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 wstępną datę szacuję na listopad wszystkich zainteresowanych proszę o listę produktów na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja również był bym chętny, ponieważ zależy mi na '' kilku produktach '' po niskiej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja również się podłącze z tym że odbiore osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Piszę się ! To jakimi produktami byłbym zainteresowany wysłałem już cooliemu na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dobra jak by ktoś chciał zakupić coś w Gromie posiadam listę niektórych pozycji (kilka kostek o które pytaliście oraz pierdółek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1985x 0 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Mozna jeszcze skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi