Ponq 2 Opublikowano 27 Listopada 2011 Doradźcie mi jakieś hukowe ,,specjały''. Chodzi o to , żeby były głośniejsze od JC05 i mniej więcej w tej samej cenie, lub w cenie maks. 1,00 za szt. Petardy 859 ktore, jak na razie, sa malo gdzie dostepne. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 27 Listopada 2011 W środę jestem w Częstochowie i na razie tylko ten termin wchodzi w grę. Później nie wiem kiedy. Aktualnie przebywam z żoną i dzieckiem poza Częstochową Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 30 Listopada 2011 Z powodów osobistych drugie zakupy zostają przesunięte z dnia dzisiejszego na któryś dzień w przyszłym tygodniu(za niedługo podam dokładną datę).Zamówienia można teraz składać do niedzieli z możliwością niewielkiego przedłużenia.Dla wielu osób ta informacja jest bardzo dobra,lecz osoby które już złoży zamówienie otrzymają je z niewielkim opóźnieniem(ok.tygodnia) za co bardzo wszystkich przepraszam.Uwaga:Nie pisać żadnych wiadomości,pytań,zamówień itp. do Cooliego,bo jest on zajęty,nie ma go w domu i Wam nie odpowie!Wszystkie pytania,zamówienia itp. kierować tylko i wyłącznie do mnie(odpowiadam w wolnym czasie) Cytuj
sylar 3 Opublikowano 30 Listopada 2011 Trochę późno ale zawsze Dzięki wielkie za akcje, głównie Dawolfowi który mi wszystko załatwił W gratisie dostałem picolaki, rzymskiego, motylka czy tam pszczółkę, 2x859 i 3xpiszczałki. Paczka przyszła już dawno ale dopiero teraz wrzucam Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję za akcje Piona chłopaki Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam, czy wiadomo już kiedy będzie kupowanie w tym tygodniu ?? Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 5 Grudnia 2011 najprawdopodobniej w tym tygodniu a najpóźniej w poniedziałek 12 grudnia Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zdjęcia z pierwszego wk dostępne w albumie(tylko zamówienie moje i kilku osób,które obsłużyłem),a już za niedługo będą zdjęcia z drugiej części http://imageshack.us/g/213/img1413v.jpg/ Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Drugie zakupy właśnie się odbyły niestety były spore braki,lecz przez weekend zostaną uzupełnione i dokupione przez Cooliego Pracownik Groma właśnie wystawia nam fakturkę XDPierwsze paczki zostaną wysłane w poniedziałek,tam gdzie były braki zaczekają na uzupełnienie i pójdą wtorek/środa. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Z ostatniej dostawy triplexa wszystko wymiecione już z magazynu. W przyszłym tygodniu ma być coś ale nie wiadomo co i kiedy na 100%. Wiem, że wyczyszczone magazyny są też z petard 859 i tych małych kostek tripla za 7 zł. W poniedziałek jadę po 20 ostatnich paczek 859. duże kostki schodzą jedna za drugą i też dla dawolfa jadę po 407 w poniedziałek. Ciężko będzie z kostkami triplexa ale miejmy nadzieję, że będą po niedzieli. Cytuj
MrLanC 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Paczka została wysłana w sobotę , a dzisiaj jest już u mnie. Wszystko ładnie zapakowane był też gratis Dziękuję Dawolfowi , Cooliemu za to całe WK i innym zaangażowanym , było sporo pracy - Dobra robota panowie! Cytuj
kamis10 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Paczka właśnie do mnie dotarła, wszystko pięknie zapakowane + gratis. Wielkie dzięki dla organizatorów całej akcji. Pozdrawiam Cytuj
kosteczko 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Właśnie przyszła ;]Wszystko ładnie pięknie zapakowane z gratisem ;]Dzięki serdeczne i Radosnych Świąt Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 16 Stycznia 2012 W tymm roku akcja też będzie organizowana ? Jeśli tak to w jakim miesiącu ? Cytuj
sylar 3 Opublikowano 7 Października 2012 I ja bym coś kupił za jakieś grosze, interesuje mnie: jw31, jakieś rzymiaki, fp3 duże, la bomby, lont Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi