Bartekpirotechnik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Organizujecie coś w tym roku? :christmascool: :xmas_w00t: Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tylu chętnych, ale brak wyjadaczy gdzie jest Vel,Arturo,HL ? Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Vel jest pochłonięty pracą, Arturo żyje, a HL za granica Jesli zbierzemy tyłki to można coś zorganizować np 1 stycznia, i sobie popykać Cytuj
chester 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Vel jest pochłonięty pracą, Arturo żyje, a HL za granica Jesli zbierzemy tyłki to można coś zorganizować np 1 stycznia, i sobie popykać Jak mi zostanie towar z handlu w tym roku to ja się piszę też i mogę też coś zaoferować coś w mega promocji dawajcie pomysły a coś wykombinujemy mój towar to 90% Jorge i kilka innych producentów Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jak mi zostanie towar z handlu w tym roku to ja się piszę też i mogę też coś zaoferować coś w mega promocji dawajcie pomysły a coś wykombinujemy mój towar to 90% Jorge i kilka innych producentów Im nas więcej tym lepiej! Miejscówkę dogadamy jakoś na PW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi