przemo312132 14 Opublikowano 9 Listopada 2011 Cześć na wstępie mówię że musiałem założyć ten tematBo tak zrobiłem już stojak do tej rury ale krzywy i wql to jest do *... : ( No i chciałbym się od was dowiedzieć jak to umocować jak coś zrobić do tego tylko PROSIŁ BYM SZCZEGÓŁOWO !! Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 9 Listopada 2011 Najlepiej ścisnąć rurę dwiema dociętymi płytami paździerzowymi i za pomocą kątowników przymocować do trzeciej płyty która będzie podstawią Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Najlepiej ścisnąć rurę dwiema dociętymi płytami paździerzowymi i za pomocą kątowników przymocować do trzeciej płyty która będzie podstawią Aha spróbóję zrobićA są jeszcze jakieś propozycje ? Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 9 Listopada 2011 Ewentualnie wbij w ziemie palik i do niego przyczep rurę (zipami albo taśmą) Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Ewentualnie wbij w ziemie palik i do niego przyczep rurę (zipami albo taśmą) O to jest pomysł tylko hmm żeby ziemia twarda zmarznięta przy minusowej temperaturze nie była ... ( ale coś się poradzi ) Cytuj
0 Grandzik 0 Opublikowano 9 Listopada 2011 ja tam biorę stalową rurę i wbijam ją w śnieg, a jeśli go nie ma to kilka godzin przed odpaleniem wbijam rurę młotkiem w ziemię..jest wiele sposobów montażu, tylko trzeba ruszyć głową.. przecież możesz też do płota przywiązać (żeby Ci tylko ze sztachetą nie odleciało ) Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Wycinasz kwadratowa podstawę np. z panela i przykrecasz 4 katowniki i wciskasz rure, to wszystko :> Cytuj
Pytanie
przemo312132 14
Cześć na wstępie mówię że musiałem założyć ten temat
Bo tak zrobiłem już stojak do tej rury ale krzywy i wql to jest do *... : ( No i chciałbym się od was dowiedzieć jak to umocować jak coś zrobić do tego tylko PROSIŁ BYM SZCZEGÓŁOWO !!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi