Karolcia11 3 Opublikowano 17 Grudnia 2011 66zł na speedzie i możliwe, że dojdzie coś z biedronki. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czyżby w tym roku był kryzys? Czy się wszyscy nie wpisali? Obecna kwota to 7000zł mniej niż w roku ubiegłym. Panowie może wykrzesali byście coś więcej? Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czyżby w tym roku był kryzys? Czy się wszyscy nie wpisali? Obecna kwota to 7000zł mniej niż w roku ubiegłym. Panowie może wykrzesali byście coś więcej? Sam napisałeś o swoich zakupach "u mnie w tym roku bieda" więc co się dziwisz Nie jest źle. Nie wszyscy jeszcze zakupili. Jak widać dużo osób jeszcze nawiedzi supermarkety i inne stragany Cytuj
MrLanC 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sam napisałeś o swoich zakupach "u mnie w tym roku bieda" więc co się dziwisz Nie jest źle. Nie wszyscy jeszcze zakupili. Jak widać dużo osób jeszcze nawiedzi supermarkety i inne stragany Jeżeli nalegasz to ok wpisze się W tym roku skromnie bo coś około 200 zł już poszło , ale jeszcze mam zamiar parę dupereli kupić w hipermarketach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi