Piromen 1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Symbol: P7649Nazwa: Monte TofinoCena: ~ 100 złStrzałów: 49Kaliber: 1,2'Efekt: silver glittering tail burst to brocade & silver glitter Film mojego autorstwa:http://www.youtube.com/watch?v=6bdIJAglK6cOpinia/Ocena: Kupiłem tą kostke za 99zł na FM kiedy były promocje. Wyrzutnia była w fatalnym stanie (nie wiem czy przez kuriera czy przez sklep była źle traktowana- nie wnikam ). Cała się rozpadała. Wachałem się czy ją odpalić. Kilka ruchów taśmy samoprzylepnej i wiara w to, że się uda. Jak widać na załączonym filmie wszystko zakończyło się sukcesem. Efekty brokatowo-stroboskopowe nagrywane były z odległość gdzieś 50 metrów i trzeba powiedzieć, że ledwo się mieściły w kadrze. Naprawdę świetne efekty z intensywnym finałem. Polecam każdemu !! Moja ocena: 10/10 Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Listopada 2011 Również mogę śmiało polecić efekty w tej kostce. Co prawda miałem okazje oglądać tylko 3 pierwsze sekwencje, następnie wyrzutnie rozsadziło na ziemi, ale rozłożystość i intensywność efektów jest naprawde duża. Finał będę miał okazje ocenić w tym roku jak odpale ostatnie 3 sekwencje, ale już teraz można śmiało polecić tą kostke zwłaszcza, jeżeli jej cena nabycia waha się w okolicach 120zł. Cytuj
kaktus30 0 Opublikowano 10 Listopada 2011 Miałem tą kostkę w zeszłym roku i średnio polecam ,kostka ma fajne efekty ale strasznie wolno strzela . . . co dla mnie jest monotonne. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 10 Listopada 2011 WOW jak na ta cene naprawde godna kupienia i poleceniaEfekty super Cytuj
capensis 12 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Miałem ją i nie polecam. Może miałem z jakiejś słabej partii , ale strzelała strasznie wolno , rozpryski owszem duże ale bardzo rzadkie , mało gwiazdek, wcale nie wyglądały jak na filmie w pierwszym poście, strobo w ogóle nie mrugało. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ta kostka nadaje się świetnie jako tzw. wypełniacz, czyli tło dla innych efektów. Na samodzielny element pokazu jest nico za mało dynamiczna. Nie mniej jednak polecam.fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi