9ogonuf 1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Temat założyłem, od połowy marca gram w grę Shakes&Fidget, czy ktoś z forum też gra ?? adres: s2.sfgame.pl Jeśli gracie to podajcie na jakim serwerze ( ja jak widać gram na s2 ) gracie, dajcie nick, mój nick to 9ogonuf, oczywiście zapraszam innych do przetestowania gry, bardzo wciąga Cytuj
universal 0 Opublikowano 10 Listopada 2011 Grałem na 1 świecie chyba doszedłem do 21 poziomu. Nie wciągneło mnie to jakoś specjalnie. Nick Halibut ;p Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zacząłem grać ale jak narzie nic nie ogarniam.Czy mógłbyś mi powiedzieć jak dostawać to srebro zloto itp. ? Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 10 Listopada 2011 Mialem bardzo duzo postaci i spore lvlS11 Aikon cos kolo 70+ magwp.sfgame.pl SyneQ 65(chyba) zwiadS9 Danka z Matahanu teraz chyba 140lvl magi sporo innych ale juz nie gram Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zacząłem grać ale jak narzie nic nie ogarniam.Czy mógłbyś mi powiedzieć jak dostawać to srebro zloto itp. ? Za pracę w karczmie, wartę, arenę i lochy.Grałem w to kiedyś zwiadowcą.Doszedłem do 15 i mi się znudziło, ale dwa dni temu powróciłem wojem. Cytuj
9ogonuf 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Za pracę w karczmie, wartę, arenę i lochy.Grałem w to kiedyś zwiadowcą.Doszedłem do 15 i mi się znudziło, ale dwa dni temu powróciłem wojem. na jakim świecie grasz ? ja na s2 dzisiaj 151lvl wojem =D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi