Mks 2 Opublikowano 2 Listopada 2011 Ostatnio wstąpiłem do hurtowni w Szczecinie "Arisson" Ceny mają przystępne powiem nawet że dobre. http://www.fajerwerkitanio.pl/ Cytuj
alan 0 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam forumowiczów miłośników fajerwerków Mamy przyjemność zaprosić do nowo otwartego sklepu z fajerwerkami............ https://www.fajerwerkitanio.pl Działamy na rynku fajerwerków od 1992 i mamy w tym temacie spore doświadczenie. Wiemy, że są w Polsce lepsi od Nas ale będziemy się starać jak najlepiej spełnić wymagania klientów. Naszym celem jest zapewnić - niską - bardzo niską cenę - Miłą obsługę - bardzo dobre jakościowo towary i zasługujące na swoją cenę Dlatego nie handlujemy całym asortymentem danego importera tylko wybranymi pozycjami np. uważamy, że JW4055 - mont everest cena 41 zł przy czasie trwania 15 sek. nie jest warta swojej ceny..... JW4056 - gaja cena 41 zł ..... ale sprowadzimy jeśli będzie takie życzenie klienta .... Rezygnujemy też z importerów którzy maja doskonałe efekty, ale jakość kiepską. Zdajemy sobie sprawę, że daleko nam do najlepszych firm handlujących w Polsce, dlatego prosimy o wyrozumiałość w początkowym okresie naszej internetowej działalności Pozdrawiamy Arssion Cytuj
alan 0 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam Miło Nam poinformować, że doszły nowe towary do sklepu między innymi JC05. Mamy też trochę FP3 Pozdrowienia Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 kupuję w arissonie już 4 lata,całkiem porządna firma,ceny w miarę,a w Hurtowni są takie same ceny jak na Stronie czy inne? Cytuj
alan 0 Opublikowano 14 Listopada 2011 kupuję w arissonie już 4 lata,całkiem porządna firma,ceny w miarę,a w Hurtowni są takie same ceny jak na Stronie czy inne? Tak, dla forumowiczów są takie same. Wystarczy przyjść z zamówieniemPozdrawiam Cytuj
alan 0 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ostatnio wstąpiłem do hurtowni w Szczecinie "Arisson" Ceny mają przystępne powiem nawet że dobre. http://www.fajerwerkitanio.pl/ Dzięki za miłe słowa Pozdrowienia Cytuj
jabac 0 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam. Sklep moge polecic w 100 procentach. Zamowie juz zrobilem. Fachowa obsluga i szybka pomoc oraz ceny bardzo niskie. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
alan 0 Opublikowano 6 Grudnia 2011 WITAM Zapraszamy do sklepu fajerwerkitanio.pl na MIKOŁAJKOWE PROMOCJE .Dużo ciekawych możliwości, gratisy !!!Pozdrawiam Cytuj
marc 11 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wlasnie zlozylem zamowienie :)Po raz pierwszy robie zakupy w tym sklepie.Bardzo dobra mikolajkowa promocja!!!Jak otrzymam paczke podziele sie wrazeniami, mam nadzieje ze nie bede rozczarowany Cytuj
alan 0 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam Dzisiaj była dostawa z Triplex i Komety. Przyszło kilkanaście pozycji m.in. małe bateryjki i nowy produkt HELIKOPTER . Jutro będą już dostępne w sklepie www.fajerwerkitanio.pl Pozdrawiam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wow, pierwszy raz widzę wyrzutnie z Gaoo. Kaliber 30mm przy 19 strzałach od 37 do 55zł. Ciekawe jak sprawują się w akcji.http://www.fajerwerkitanio.pl/pl/c/WYRZUTNIE/37/5 Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja tam wolę podjechać pod koniec grudnia,i nie płacić za wysyłkę. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mantis: http://www.youtube.com/user/GaooManagement#g/c/A20FFC5CCB51FC6C Cytuj
marc 11 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzisiaj otrzymalem paczke. Wczoraj wyslana, a dzis byla juz u mnie.Calosc bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowana. Zawartosc zgadza sie w 100% z zamowieniem lacznie z gratisami, ktorych jest naprawde duzo!-(jw66,txb212,jm01,jr06,jf66,UF2073,he0318,p0003) Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie Cytuj
alan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam forumowiczów na www.fajerwerkitanio.pl Ze względu na zbliżający się okres Sylwestrowy i zagwarantowanie przez firmę kurierską dostarczenie towaru do klientów do 30,12,2011(piątek), wprowadziliśmy dzisiaj w sklepie zapis, w którym informujemy, że zamówienia złożone do 26,12,2011(włącznie) będą realizowane już na następny dzień. Mamy wtedy pewność, że fajerwerki dotrą do klientów na czas.Pozdrawiamy Cytuj
alan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Uwaga forumowicze! Na fajerwerkitanio.pl mega promocja do 26.12 na wyrzutnie. Sprawdźcie! Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fajnie by było gdybyście państwo posiadali w swojej ofercie akcesoria pokazowe. Chodzi mi głównie o lont visco. Gdyby był dostępny prawdopodobnie złożył bym zamówienie. Bo jest mi niezbędny do pokazu. Cytuj
alan 0 Opublikowano 8 Października 2012 Witam forumowiczówSprowadziliśmy kilka nowych mozdzierzy. Są one ciekawsze od aktualnie znajdujących się na rynku .Wstawiliśmy 3 rodzaje do sklepu aby zebrać opinie czy warto je sprowadzać. Cena trochę straszy ale myślę, że może coś się uda zrobić.Pozdrawiam Cytuj
marc 11 Opublikowano 14 Listopada 2012 W tym roku rowniez nie zawiodlem sie na tym sklepieSzybka wysylka, paczka dobrze zabezpieczona, mila obsluga.W sklepie bardzo czeste promocje i duze rabatyPolecam wszystkim - 10/10 Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 14 Listopada 2012 alan chwalicie się tak tym sklepem a nic samemu zrobić nie umiecie. Podkradacie wszystkie pomysły od konkurencji a o podkradaniu domeny też już nie będę mówił Czekam na to aż coś sami wymyślicie Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 14 Listopada 2012 alan chwalicie się tak tym sklepem a nic samemu zrobić nie umiecie. Podkradacie wszystkie pomysły od konkurencji a o podkradaniu domeny też już nie będę mówił Czekam na to aż coś sami wymyślicie No... to chyba jedyne co tej firmie wychodzi... Cytuj
SIWYCHG 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Kupiłem Fajerwerki w tym roku w Arrsion, zamówiłem w czwartek w nocy , była w poniedziałek na miejscu u mnie paczka Szybko sprawnie, polecam ten sklep. Kupiłem petard za 260zł +23zł za wysyłkę i dorzucił gratis 4duze wulkany.Wcześniej kupowałem piro ciągle na bigfun maja większy wybór ale drożej, poczekam aż będzie wyprz w styczniu to coś tam zakupie Ale Arrsion POLECAM !!Mod: używaj poprawnie znaków interpunkcyjnych, używaj spacji, wielkich liter i polskich znaków. Przed przecinkiem nie stawia się spacji! JMJ Edytowane 4 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Interpunkcja Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Polecam ten sklep. Paczka zamowiona w piatek, wczoraj juz u mnie byla. Wszystko elegancko zapakowane.Fajne wyrzutnie w zestawie za 1zl :)/> Cytuj
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jak wyglada sprawa z promocja "SYLWESTROWE zestawy za 1 zł" to jest zestaw czyli to co widać na zdjęciu czy tylko jedna wybrana rzecz ze zdjecia ? Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Napisane jak byk "zestaw" Definicja słowa zestaw: pakiet; zbiór rzeczy powiązanych ze sobą. <klepie się po głowie> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi